Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
10-05-2013 / Blog rezidential
Targul National Imobiliar si-a deschis portile

Targul National Imobiliar si-a deschis portileTargul National Imobiliar a început vineri, 10 mai. Portalul de case și apartamente noi, dezvoltatorimobiliar.ro, a fost și va fi prezent la eveniment pe toată durata acestuia. Programul TNI pentru sâmbătă, 11 mai, începe de la orele 10 și se încheie la orele 19. Duminică, târgul va avea un program redus, doar între orele 10 și 16.

 

La TNI își prezintă ofertele de locuințe 87 de expozanți. Printre aceștia se numără și portalul de case și apartamente noi, dezvoltatorimobiliar.ro. Din oferta noastră fac parte locuințe noi în ansambluri rezidențiale precum Antiseismic Residence West, Upground Residence, Green City, Cartierul Verde, Good Morning Residence sau Good Afternoon Residence.

 

În Cartierul Verde clienții pot cumpăra apartamente noi cu 2 camere, la prețuri pornind de la 35.000 euro. Suprafață utilă se încadrează între 60 și 70 mp. De asemenea, din oferta celor de la Cartierul Verde se numără și un bloc stil vilă, unde cei interesați pot achiziționa locuințe de 2 camere cu suprafata de 70 mp utili. Prețul pornește de la 45.000 euro și ajunge la maxim 50.000 euro. Apartamentele noi cu 3 camere au o suprafață utilă între 70 și 80 mp, la prețuri între 50.000 și 55.000 euro. În blocul cu numărul 4, aflat în construcție, se pot comanda apartamente noi cu 4 camere. Nu în ultimul rând, în Cartierul Verde sunt disponibile și case duplex, la 80.000 de euro, 120 mp utili și 220 mp teren, dar și case singles, la prețuri între 90.000 și 100.000 euro și cu teren între 400 și 500 mp.

 

Private Broker, agenția imobiliară care se ocupă de vânzarea caselor noi din ansamblurile rezidențiale Good Morning și Good Afternoon Residence, din Balotești, pune la dispoziția clienților mai multe modele de case. Pe întreaga perioadă a târgului și până la sfârșitul lunii mai se oferă un șemineu cadou pentru fiecare locuință cumpărată. Valoarea șemineului oferit cadou este de 2.500 de euro. Ca și prețuri ale caselor noi, acestea pornesc de la 74.900 euro pentru casele Orion cu 4 camere și 250 mp teren. Casele noi Venus 1 sunt disponibile la prețuri de la 119.900 euro, 135 mp si 611 mp teren. Locuințele au 2 dormitoare. Clienții mai pretențiosi pot opta pentru conacul Myra, cu o suprafață construită de 185 mp, teren de 705 mp, 4 camere și 2 băi. Prețul locuinței este de 149.900 euro. Până-n prezent, în ansamblurile Good Residence s-au construit peste 200 de case noi, dintre care mai bine de 150 și-au găsit proprietari.

 

Echipa dezvoltatorimobiliar.ro a discutat cu o parte dintre expozanții de la Târgul Național Imobiliar. În zilele care urmează veți putea citi știri și veți putea vedea interviuri video cu dezvoltatorii unor ansambluri rezidențiale din București și periferii, precum Vitan Residence 2, Militari Residence, Corvaris Residence sau Red House 3. De asemenea, veți putea găsi pe site-ul nostru știri și interviuri video și cu alți dezvoltatori precum Rotary Construct, The Concept, New Residence, Adama Group, Premier Service și nu numai.

 

Portalul pe care-l promovăm, dezvoltatorimobiliar.ro, se remarcă prin faptul că oferă soluții atât de închiriere, cât și de vânzare ale caselor și apartamentelor noi. Prezentările noastre pentru locuințe sunt foarte detaliate și includ tururi virtuale, poze profesionale, interviuri cu dezvoltatorii sau localizări pe hartă.