Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
06-08-2013 / Blog rezidential
Tagor isi intensifica activitatea: va mai construi 4 noi ansambluri rezidentiale

Tagor isi intensifica activitatea: va mai construi 4 noi ansambluri rezidentialeProprietarul Tagor, Ofer Lieberson, a declarat că firma sa va construi ansambluri rezidențiale de case în localitățile Snagov și Dascălu. Data la care vor începe construcțiile nu este stabilită, însă sunt șanse ca acestea să debuteze încă din 2014. Tagor va mai realiza două ansambluri rezidențiale, de data aceasta de apartamente noi: unul în Timișoara și unul în București. Firma a finalizat primele 75 de apartamente din proiectul Adora Urban Village, din Bragadiru.

 

Potrivit proprietarului Tagor, Ofer Lieberson, dezvoltatorul se ocupă de planurile urbanistice zonale pentru doua ansambluri rezidențiale de case: unul în Snagov și celălalt în Dascălu. Terenurile pe care vor fi construite casele noi au fost cumpărate în urmă cu aproximativ șapte ani. Investiția până la ora actuală se ridică la peste 100 de milioane de euro. În cazul în care lucrurile vor merge conform planurilor, Tagor va începe sa construiască cele două ansambluri încă din 2014.

 

Tagor a finalizat de curând primele doua blocuri din ansamblul rezidențial din Bragadiru, Adora Urban Village. În prezent, aici sunt disponibile 75 de apartamente noi.  Începând cu anul viitor, se vor mai construi alte două blocuri. Când va fi finalizat, întregul proiect Adora Urban Village va cuprinde 548 de apartamente noi.

 

Un alt ansamblu rezidențial dezvoltat de Tagor la noi este cel din Arad. Acum mai bine de două luni, firma a început lucrările la acest ansamblu, care va totaliza peste 1.200 de apartamente noi. Prima fază presupune realizarea a 118 apartamente noi, dar și a unui centru comercial.

 

Încă două ansambluri rezidențiale de apartamente noi se află pe lista celor de la Tagor. Este vorba despre unul în zona bucureșteana Pipera, ce va cuprinde 600 de locuințe, ale căror prețuri se vor încadra între 40.000 și 85.000 de euro și unul în Timișoara. Cel de-al doilea va avea 1.200 de apartamente noi. Primele faze ale celor doua construcții presupun finalizarea a câte 100 de apartamente noi.

 

Sursa: economica.net