Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
09-07-2013 / Blog rezidential
Subcetate Green Residence, un nou ansamblu rezidential in apropierea Brasovului

Subcetate Green Residence, un nou ansamblu rezidential in apropierea BrasovuluiÎn a doua parte a anului 2013 vor începe lucrările la un nou ansamblu rezidențial din apropierea Brașovului: Subcetate Green Residence. Complexul va fi alcătuit din 12 vile, în care se vor regăsi mai bine de 200 de apartamente și garsoniere.

 

Ansamblul Subcetate Green Residence va fi construit lângă Serele Brașov, la o distanță foarte mică de centrul orașului. Complexul va fi poziționat chiar pe malul unui râu, priveliștea deosebită fiind întregită de munții care se pot distinge cu ușurință. În ansamblu se vor construi și spații comerciale, locuri de joacă pentru cei mici și parcări pentru locatari.

 

Lucrările la complexul Subcetate Green Residence vor demara în perioada august-septembrie 2013, urmând ca în primăvara anului 2014 prima vilă să fie locuibilă. Pentru primele 20 de apartamente care se vor vinde se va aplica un discount de 15% din prețul de achiziție.

 

Locuințele din ansamblul rezidențial din apropierea Brașovului vor putea fi cumpărate și cu ajutorul unui credit Prima Casă.

 

Complexul va fi construit de către dezvoltatorul Subcetate Apartamente, ce a mai realizat două proiecte imobiliare în Brașov: Subcetate Residence și Horia Residence. Primul ansamblu cuprinde 37 de locuințe, de 2, 3, 4 și 6 camere, dintre care mai sunt disponibile numai patru. Cel de-al doilea ansamblu, Horia Residence, este alcătuit din 20 de imobile (garsoniere și apartamente cu 2, 3 și 4 camere), dar doar unul singur mai este la vânzare, restul fiind deja cumpărate.

 

Oferta de prețuri pentru apartamentele din Brașov o găsești AICI.

 

Ansamblurile rezidențiale din Brașov, le găsești AICI.

 

Sursa foto: subcetate-apartament.ro