Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
30-05-2013 / Blog rezidential
Spectrum Residences, un ansamblu de lux in Constanta

Spectrum Residences, un ansamblu de lux in ConstantaElena Enache, director vânzări Spectrum Residences, ne-a declarat: “Ansamblul rezidențial Spectrum este un proiect unic, din punct de vedere al locației si al nivelului de lux propus. Spre deosebire de alte ansambluri din Constanța, proiectul nostru oferă multe variante de apartamente spațioase și terase generoase”.

 

În prezent, Spectrum Residences este ocupat în proporție de 75%. Proiectul finalizat în anul 2009 cuprinde 136 de apartamente noi cu 2, 3 camere și duplexuri.

 

Complexul este situat la 30 de metri de mare, la limita dintre Constanța și Mamaia. Acesta este alcătuit din 5 blocuri de imobile de lux, unde clienții pot găsi apartamente noi, multe dintre ele deja locuite. Apropierea de aeroportul internațional Mihail Kogălniceanu face locația și mai atrăgătoare pentru oamenii care-și doresc o locuință de vacanță, unde să beneficieze de servicii și facilități la cele mai înalte standarde.

 

Ansamblul Spectrum Residence dispune de apartamente noi foarte spațioase, cu 2 și 3 camere, dar și de duplexuri. Imobilele cu 2 camere au suprafețe cuprinse între 90 și 128 de mp, cele cu 3 camere au suprafețe între 146 și 226 mp, iar duplexurile între 321 și 365 mp. Dormitoarele matrimoniale au băi și dressing-uri proprii. De asemenea, suprafețele teraselor apartamentelor pot ajunge până la 170 mp, în funcție de preferințele clienților. Unitățile locative au contorizare electronică individuală, sisteme centralizat de climatizare și ventilare și centrale termice cu gaz. Prețurile apartamentelor noi sunt cuprinse între 800 euro/mp și 950 euro/mp +TVA.

 

Locatarii pot opta pentru un loc de parcare în ansamblul rezidențial Spectrum Residences, existând o ofertă de 202 locuri de parcare subterane și 14 locuri supraterane.

 

Spațiile comunitare din cadrul complexului rezidențial reprezintă soluții excelente pentru cei care vor să se relaxeze, deoarece sunt multifuncționale, fiind transformate în cluburi sau săli de evenimente. În ansamblul Spectrum Residences puteți găsi și săli de fitness, piscină, saună, jacuzzi sau salon de masaj. Securitatea locatarilor este asigurată in permanență, locația fiind monitorizată 24 de ore din 24.

 

Finisajele apartamentelor noi din cadrul complexului constănțean sunt de o calitate foarte ridicată. Spre exemplu, parchetul este triplustratificat cu furnir de stejar, cu finisaj uleiat, iar gresia este porțelanată în masă, urmărindu-se aspectul natural al acesteia.

 

Sursa foto: spectrumresidences.ro