Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
21-02-2015 / Blog rezidential
Spaniolii construiesc un alt ansamblu rezidential in Bucuresti

Spaniolii construiesc un alt ansamblu rezidential in BucurestiDupă proiectele rezidenţiale Vivenda şi Timişoara 58 Apartments, spaniolii construiesc un alt ansamblu rezidenţial în Bucureşti, de data această într-o zonă centrală a oraşului.

 

Compania spaniolă Imomadrid, alături de omul de afaceri Răzvan Ionică, dezvoltă un ansamblu rezidenţial în Bucureşti, care va oferi 56 de apartamente: Popa Nan 21, aflat în apropiere de centrul oraşului. Proiectul va avea 2 faze: prima presupune consolidarea şi modernizarea unei clădiri istorice de 5 etaje, care va fi transformată într-un imobil de 32 de locuinţe, iar cea de-a doua presupune construcţia unui bloc nou, de 24 de apartamente. Dezvoltatorii vor investi aproximativ 5 milioane de euro în ansamblu.

 

Conform omului de afaceri Răzvan Ionică, primul bloc de apartamente din ansamblul Popa Nan 21 va dispune de garsoniere, apartamente de 2 camere, apartamente de 3 camere, apartamente de 4 camere di de duplexuri de 2 camere. Lucrările pentru proiect au început în toamna anului trecut, urmând ca prima fază să fie finalizată în prima jumătate a acestui an. Din cele 32 de locuinţe 10 au fost deja contractate.

 

Firma spaniolă Imomadrid şi omul de afaceri Răzvan Ionică mai au în plan alte 2 ansambluri rezidenţiale de mici dimensiuni în Bucureşti: unul pe strada Jean Luis Calderon şi altul în cartierul Tineretului.

 

Vei aici oferta de apartamente din ansamblul rezidențial Popa Nan 21.