Facebook
Twitter
Google
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
12-07-2017 / Blog rezidential
Sanpaul Villas – ansamblu rezidential nou pe DezvoltatorImobiliar.ro

DezvoltatorImobiliar.ro a devenit alegerea numărul 1 a ansamblurilor rezidențiale. Dezvoltatori imobiliari din zone diferite ale Capitalei, dar și din Ilfov și alte județe ale țării aleg să își promoveze online ansamblurile rezidențiale de case sau apartamente. Platforma DezvoltatorImobiliar.ro  le oferă, pe lângă o expunere masivă în mediul online, și servicii extra: fotografii profesionale, prezentări video, filmări aeriene și tururi virtuale care să prezinte locuințele într-un mod inedit. 

Pe portalul www.DezvoltatorImobiliar.ro fiecare vizitator are posibilitatea de a-și căuta o locuință pe gustul său. Știm cât de importantă este locația unui ansamblu rezidențial, dar și raportul preț-calitate, de aceea ne-am propus să oferim o gamă variată de proiecte imobiliare. 

Ansamblul rezidențial Sanpaul Villas face acum parte din oferta de complexe rezidențiale promovate pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro. Amplasat în sectorul 5 din București, în zona Zețarilor - Giurgiului, Sanpaul Villas este ferit de aglomerația urbană, dar în același timp la 15 minute de Piața Unirii.

Complexul de vile din sectorul 5 este format din case de tip duplex, unde se pot regăsi cele mai exigente norme privind construcțiile noi. Cele 2 tipuri de case din Sanpaul Villas (casele de 4 camere tip M1 și casele de 4 camere tip M2) au suprafețe construite cuprinse între 120-150mp, iar dezvoltatorul garantează că raportul calitate – preț este unul corect.

Sanpaul Villas este prezent pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro alături de alte ansambluri rezidențiale din București, Ilfov, Brașov, Cluj, Sibiu și nu numai.