Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
29-05-2013 / Blog rezidential
Residence 5 Avia, ansamblu rezidential modern in nordul Bucurestiului

Residence 5 Avia, ansamblu rezidential modern in nordul BucurestiuluiAnsamblul rezidențial Residence 5 Avia se află în nordul Bucureștiului, în apropiere de zona comercială Băneasa. Complexul este unul foarte modern și oferă apartamente noi complet finisate.

 

Ansamblul rezidențial Residence 5 Avia se întinde pe o suprafață de 5.045 de mp și cuprinde 50 de imobile: garsoniere și apartamente noi cu 2 si 3 camere.

 

 

Locatarii din Residence 5 Avia beneficiază de o mulțime de metode de a-și petrece timpul liber. Pentru cei cărora le plac spațiile verzi, Parcul Herăstrău, aflat la o distanță de 500 de metri de complex, reprezintă o soluție ideală pentru o plimbare în aer liber. De asemenea, centrul Pescariu Sport&Spa oferă posibilități de distracție pentru persoanele cărora le place mișcarea sau care vor să se relaxeze. Nu în ultimul rând, zona comercială Băneasa, situată la 10 minute de ansamblul rezidențial Residence 5 Avia, reprezintă un alt plus pentru locatarii acestuia.

 

Accesul către principalele cartiere din București se face cu ușurință, existând multe mijloace de transport în comun, printre care și stația de metrou Aurel Vlaicu (la numai 10 minute de complex).

 

Apartamentele noi din ansamblul rezidențial Residence 5 Avia dispun de utilități și facilități de calitate, precum parchet laminat Egger, de 8mm, gresie și faianță Marazzi, aer condiționat Hitachi, geam termopan cu tâmplărie 5 camere sau uși interior și exterior Pinum.

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Băneasa!