Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
13-06-2013 / Blog rezidential
Prima subzona a ansamblului Westfield, ocupata in proportie de peste 65%

Prima subzona a ansamblului Westfield, ocupata in proportie de peste 65%Prima subzonă a ansamblului rezidențial Westfield, din Arad, este ocupată în proporție de peste 65%. Aici s-au vândut 40 de case noi, în prezent fiind construite alte 10. Loturile disponibile pentru construcția altor locuințe sunt în număr de 29. Ansamblul se întinde pe o suprafață de 840.000 de mp și va avea 5 subzone.

 

În luna octombrie a anului 2011 s-au inceput lucrările la cartierul rezidențial Westfield, aflat în vestul Aradului, la aproximativ 10 minute de centrul orașului. Prima subzonă a acestuia va fi în întregime finalizată la sfârsitul anului 2013. Dezvoltatorii proiectului și-au dorit ca ansamblul să fie construit după modelul suburbiilor americane. De altfel, Emanuel Bistrian, unul dintre coordonatorii complexului a declarat, referitor la acesta: “Respectul pe care îl avem față de oameni ne determină să le oferim acestora mai mult decat case, ci locuințe în care să se poată bucura de viață și de cei dragi într-un mediu plăcut și calm, în liniștea bine meritată”.

 

În cadrul ansamblului rezidențial Westfield clienții pot solicita și proiectarea caselor de la zero, după propriile lor gusturi, pe lângă posibilitatea de a le cumpăra gata construite. De asemenea, toate autorizațiile sunt asigurate gratuit de către dezvoltator. Mai mult decât atât, se va pune la dispoziția persoanelor interesate un designer, pentru consilierea oamenilor în ceea ce privește amenajarea interioară a locuințelor.

 

Casele noi din cartierul Westfield, din Arad, au prețuri de pornire de 51.000 de euro și ajung până la 75.000 de euro. Suprafețele  construite se încadrează între 96 mp și 145 mp. Casele au minim două dormitoare. Ele sunt proiectate după modelul locuințelor de vacanță și de aceea au terase, verande sau balcoane, care sunt accesibile chiar din două camere.

 

În cartierul Westfield există spații verzi întinse, mai multe sute de copaci fiind plantați in diferite etape. Până la sfârșitul verii anului 2013 se va finaliza construcția unui loc de joacă pentru copii.

 

Sursa foto: westfield.ro