Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
05-07-2013 / Blog rezidential
Preturi sub 40.000 de euro pentru apartamentele din a treia faza a ansamblului Vivenda

Preturi sub 40.000 de euro pentru apartamentele din a treia faza a ansamblului VivendaGrupul spaniol Hercesa, care a dezvoltat mai multe ansambluri rezidențiale în București, va începe din primăvara anului viitor, a treia faza a complexului Vivenda Residencias, aflat în apropiere de stația de metrou Costin Georgian. Garsonierele și apartamentele cu 2 camere ce vor fi construite vor avea prețuri pornind de la 38.000 de euro.

 

Dacă până în prezent locuințele din ansamblul rezidențial Vivenda aveau suprafețe mari și prețuri pe măsură, începând cu faza a treia a proiectului, situația se va schimba. Garsonierele și apartamentele cu 2 camere ce vor fi construite se vor pune la vânzare pentru prețuri începând cu 38.000 de euro. A treia etapă va debuta în primavara anului 2014 și va cuprinde 120 de locuințe noi.

 

Care este motivul pentru construcția de imobile diferite ca suprafață și ca preț cu cele deja disponibile? Conform celor de la Hercesa, citați de către zf.ro, se dorește ca mai mulți clienți să poată accesa un credit Prima Casă, lucru ce era mai greu de realizat având în vedere prețurile cerute pentru locuințele deja realizate.

 

În prezent, în ansamblul rezidențial Vivenda sunt 420 de apartamente, dintre care doar în jur de 100 nu au fost vândute.

 

Sursa foto: hercesa.ro