Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
12-11-2013 / Blog rezidential
Preturi de la 18.000 de euro, la Targul Imobiliar Project Expo

Preturi de la 18.000 de euro, la Targul Imobiliar Project ExpoLa ultimul târg imobiliar al anului, Project Expo, prețurile locuințelor pornesc de la 18.000 de euro. Evenimentul va avea loc în perioada 15-17 noiembrie 2013, la Sala Palatului, din București.


Apartamente de 2 camere, de la 28.000 de euro și de 3 camere, de la 45.500 de euro


Dacă cele mai ieftine locuințe pe care le puteți găsi la Târgul Imobiliar Project Expo costă 18.000 de euro (garsonierele), cele mai accesibile apartamente de 2 camere se vând pentru 28.000 de euro, iar cele de 3 camere de la 45.500 de euro.


SudRezidențial.ro va prezenta 6 proiecte imobiliare


SudRezidențial.ro, partener Project Expo, va prezenta 6 proiecte imobiliare din zona de Sud a Bucurestiului, pe lângă divizia financiară Sud Rezidențial Broker, ce oferă soluții bancare și de consultanță vizitatorilor interesați.

 

Vista Rezidențial este unul dintre cele mai ambițioase ansambluri rezidentiale care se construiesc în zona de sud a Bucureștiului. Acesta va beneficia de o promenadă comercială și de numeroase facilități pentru locatari, precum spații comerciale, săli de sport, saloane de înfrumusețare, showroom-uri, școală, grădiniță sau unități medicale. Cele mai ieftine locuințe din Vista Rezidențial costă 22.500 de euro.Un alt proiect imobiliar interesant pe care-l va prezenta SudRezidential.ro este ansamblul rezidențial Gama Residence 2. Noutatea pe care o aduce acesta este conceptul de apartamente cu grădini suspendate. Apartamentele din Gama Residence 2 au prețuri ce încep de la 29.500 de euro.Confort Urban Residence Rahova, Sole Residence și Brown Residence 5 sunt celelalte ansambluri rezidențiale promovate de către SudRezidențial la Târgul Imobiliar Project Expo.

 

Sursa foto: romanialibera.ro