Facebook
Twitter
Google
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
16-10-2015 / Blog rezidential
Premiere DezvoltatorImobiliar.ro – inovatorul prezentarilor video

Premiere DezvoltatorImobiliar.ro – inovatorul prezentarilor videoDezvoltatorImobiliar.ro este inovatorul pieţei imobiliare din România. Acesta a introdus tururile virtuale ca modalitate de promovare a locuinţelor noi şi ansamblurilor rezidenţiale, dar şi prezentările video (despre care vom discuta în acest articol) şi care, de asemenea, sunt o premieră pe piaţa din România.

 

Cel mai mare portal imobiliar cu oferte rezidenţiale din România, DezvoltatorImobiliar.ro, este singurul din ţara noastră care realizează interviuri video ample cu reprezentanţii dezvoltatorilor imobiliari şi agenţiilor imobiliare. Aceştia au astfel posibilitatea să-şi prezinte proiectele, să vorbească despre tendinţele pieţei imobiliare şi, astfel, să-şi creeze o primă legătură, indirectă, cu potenţialii clienţi. Niciun alt site sau portal imobiliar din România nu mai oferă această facilitate. Interviurile video DezvoltatorImobiliar.ro le puteţi viziona accesând această pagină.

 

Echipa DezvoltatorImobiliar.ro este prezen şi la evenimentele imobiliare importante din România (lansări de proiecte noi, conferinţe de presă pe teme imobiliare, târguri imobiliare etc...), unde realizează atât interviuri, cât şi prezentări video (filmări de la faţa locului), pentru toți utilizatorii interesați de aceste domenii. Începând cu anul 2014, portalul DezvoltatorImobiliar.ro este partener la cele mai mari târguri imobiliare din țară. Un exemplu de prezentare video detaliată îl puteţi vedea aici.

 

Lista completă a serviciilor oferite de către DezvoltatorImobiliar.ro

 

Cu peste 80 de proiecte rezidenţiale promovate în România, DezvoltatorImobiliar.ro este cel mai mare portal imobiliar cu oferte rezidenţiale. Serviciile oferite de portal sunt următoarele:

 

- prezentări pentru fiecare dezvoltator imobiliar în parte

 

- tururi virtuale pentru toate ansamblurile rezidențiale si pentru toate locuinţele finalizate (citeşte aici tot ce trebuie să ştii despre tururile virtuale)

 

- poze reale ale fiecărei locuinţe si fiecărui ansamblu

 

- schiţe

 

- detalii despre dotări şi finisaje

 

- datele de contact de la biroul de vânzări ale ansamblului din care face parte locuinţa respectivă

 

- descrierea ansamblului rezidential din care face parte locuinţa respectivă

 

- adresa completă şi poziţionarea pe hartă a ansamblului din care locuinţa face parte

 

- datele de contact ale biroului de vânzări pentru fiecare ansamblu rezidenţial în parte

 

- ultimele ştiri din domeniile imobiliar, bancar, rezidenţial, etc…

 

- idei şi recomandări de amenajare a noilor locuinţe

 

- sfaturi şi recomandări de la arhitecţi cu experienţă

 

- poziţionarea pe harta a ansamblurilor rezidenţiale

 

În scurt timp, portalul DezvoltatorImobiliar.ro va lansa noi servicii unice pe piața imobiliară din România, pe care le va prezenta pe larg.