Facebook
Twitter
Google
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
03-02-2016 / Blog rezidential
Premiere DezvoltatorImobiliar.ro – filmari aeriene

Premiere DezvoltatorImobiliar.ro – filmari aerianeDezvoltatorImobiliar.ro continuă să inoveze piaţa imobiliară din România. Cea mai nouă premieră marca DezvoltatorImobiliar.ro: filmările aeriene!

Cel mai mare portal din România cu oferte rezidenţiale, DezvoltatorImobiliar.ro, inovează din nou piaţa imobiliară. Începând cu anul 2016, în oferta DezvoltatorImobiliar.ro se regăsesc şi filmările aeriene, cele mai spectaculoase modalităţi de promovare ale ansamblurilor rezidenţiale!

Care sunt avantajele filmărilor aeriene?

Filmările aeriene permit inspectarea tehnică a zonelor mai greu accesibile şi a suprafeţelor mari, ceea ce conduce la realizarea unor imagini detaliate şi de ansamblu ale proiectelor rezidenţiale. Impactul filmărilor aeriene evidenţiază cu uşurinţă avantajele complexurilor rezidenţiale: cai de acces, facilităţi, arhitectură ansamblu etc...

De asemenea, altitudinea mare de la care se realizează filmările aeriene conduce la rezultate extraordinare: fotografii şi filmări de o calitate şi de o claritate unice. Din acest motiv, materialele obţinute ajută la vânzarea proprietăţilor mult mai rapid, faţă de fotografiile şi filmările clasice.

Pentru a vedea exact toate beneficiile unei filmări aeriene v-am pregătit un exemplu concret. Echipa DezvoltatorImobiliar.ro a realizat o astfel de filmare aeriană în ansamblul rezidenţial Good Residence și pe care o puteți vedea mai jos:

Fotografiile profesionale, tururile virtuale, prezentările şi interviurile video – celelalte inovaţii ale DezvoltatorImobiliar.ro

Încă din luna aprilie 2013, DezvoltatorImobiliar.ro a introdus ca modalităţi de promovare a pieţei imobiliare din România şi fotografiile profesionale, tururile virtuale sau prezentările şi interviurile video.

DezvoltatorImobiliar.ro, este singurul portal din România care realizează interviuri video ample cu reprezentanţii dezvoltatorilor imobiliari, agenţiilor imobiliare, bănci, arhitecţi, notari etc... Echipa DezvoltatorImobiliar.ro este prezentă şi la evenimentele imobiliare importante din România (lansări de ansambluri rezidenţiale noi, conferinţe de presă imobiliare, târguri imobiliare etc...), unde realizează atât interviuri, cât şi prezentări video (filmări de la faţa locului).

Cu ajutorul tururilor virtuale, utilizatorii portalului DezvoltatorImobiliar.ro pot vizita online, fie locuinţa dorită, fie complexul rezidenţial de care sunt interesaţi. Astfel, DezvoltatorImobiliar.ro aduce ofertele dorite în casele oamenilor, fiind inovatorul absolut al pieţei imobiliare din România.