Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
13-03-2016 / Blog rezidential
Oferte de top de apartamente in zone verzi, la Project Expo

Oferte de top de apartamente in zone verzi, la Project ExpoLa târgul imobiliar Project Expo, din Piaţa Victoriei, ansamblurile rezidenţiale Greenfield şi ISG Residence II vă oferă apartamente de calitate înaltă, aflate în zone verzi din Nordul, respectiv zona semicentrală a Bucureştiului.

Greenfield Residence, amplasat în apropiere de Pădurea Băneasa, este prezent la târgul imobiliar Project Expo. Vizitatorii evenimentului pot alege din oferta de apartamente de 2 camere, cu suprafeţe utile de 68 mp, apartamente de 3 camere, de 94 mp şi apartamente de 4 camere, de 124 mp, ce reprezintă stocul nou de locuinţe din complex. Ansamblul rezidenţial din Băneasa, Greenfield este unul dintre cele mai ambiţioase proiecte imobiliare din zona capitalei. În următorii ani, dezvoltatorul şi-a propus să livreze câteva mii de unităţi locative în cadrul complexului.

De asemenea, la târgul imobiliar Project Expo îşi prezintă oferta şi proiectul rezidenţial ISG Residence II. Acesta se află în apropiere de Parcul Carol, din zona semicentrală a oraşului. Ansamblul rezidenţial este format din 4 blocuri de locuinţe de câte 9 etaje (ultimul etaj retras), care găzduiesc garsoniere, apartamente de 2 camere şi apartamente de 3 camere. Preţurile de vânzare pornesc de la aproximativ 45.000 euro. Întreaga ofertă o puteţi află vizitând standul complexului, la târgul imobiliar Project Expo!