Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
07-04-2014 / Blog rezidential
Oferta saptamanii: casa de 7 camere, in zona verde din nordul Bucurestiului la doar 120.000 de euro!

Oferta saptamanii: casa de 7 camere, in zona verde din nordul Bucurestiului la doar 120.000 de euro!Portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro îți prezintă oferta săptămânii, din ansamblul rezidențial Corbeanca Forest.

 

Îți dorești să stai la curte, într-o casă spațioasă, exact pe gustul tau? Atunci locuințele din Corbeanca Forest, din nordul Bucureștiului sunt exact ceea ce cauți. Andreea Tătaru, manager vânzări ne-a detaliat multiplele avantaje ale caselor de aici:

 

 

 

 

 

 

 

Ce spun locatarii ansamblului Corbeanca Forest:

 

1. "E inutil să explic consumul uriaş de timp şi de neuroni pe care îl generează întreg procesul de cumpărare al unei case. M-aş rezuma doar la a spune că ne avântăm cu imensă energie şi entuziasm în această acţiune plină de însemnătate pentru noi dar disproporţia dintre aşteptări şi realitate ne epuizează şi ne frustrează destul de brutal. Există însă şi un avantaj în această căutare asiduă, anume acela că descoperim şi învăţăm foarte multe lucruri noi despre ce presupune o casă, până la cele mai mici detalii tehnice. Astfel, ajungem să înţelegem mai bine ce vrem, ce căutăm şi care sunt compromisurile pe care suntem dispuşi să le facem pentru a obţine maxim de beneficii pentru investiţia pe care o facem.


Aşa se face că, de la momentul primei vizionari şi până la momentul la care am ajuns să cumpăr efectiv o casă, mi-am schimbat fundamental opţiunile. Unul dintre exemple este faptul că am plecat decis cu ideea de a cumpără un teren independent pe care să-mi construiesc casă, punându-mi în opera viziunea şi autonomia oferite de o astfel de opţiune. În final, am ales cu totul altceva: o casă construită pe un proiect standard într-un complex rezidenţial aparent la fel de standard – complexul de vile Corbeanca Forest. Spun aparent pentru că, în realitate, am ales o casă foarte generoasă ca suprafaţă şi structura a spaţiilor, care mi-a permis să o modelez extrem de creativ în interior. În plus, poziţionarea lângă pădure şi cei aproximativ 500 de metri disponibili pentru grădină - în contextul în care proprietatea era în acelaşi timp integrată într-o comunitate, au făcut oferta imposibil de ignorat.

 

Acest prim set de criterii fiind astfel îndeplinit, am trecut la evaluarea celorlalte aspecte esenţiale, aspecte la care mă voi referi de această dată din perspectiva actuală, după aproape  cinci ani petrecuţi în casa cumpărată în Corbeanca Forest.


Infrastructură. De câte ori mă gândesc la aspecte pe care unii le consideră secundare – precum lăţimea drumului de acces, a străzilor interioare, iluminatul în interiorul complexului sau infrastructură de canalizare, mă felicit că am ales bine. Aceste detalii de "igienă" fac în realitate o uriaşă diferenţa în ceea ce priveşte confortul şi calitatea vieţii într-un complex rezidenţial, iar Corbeanca Forest stă extrem de bine la acest capitol.


Raportul intimitate/colectivitate. Dacă am avut temeri la început legate de asigurarea unui spaţiu personal – la adăpost de gălăgia colocatarilor sau câinii fugiţi de acasă, poziţionarea casei şi nivelul mulţumitor de bun simt al vecinilor, mi-au risipit aceste temeri. De asemenea, comunitatea are o mulţime de avantaje care capătă relevanţă numai odată cu traiul într-un complex precum Corbeanca Forest. De exemplu, îţi poate oferi surpriza plăcută de a cunoaşte oameni de calitate, alături de care îţi doreşti să-ţi petreci o zi de weekend, fie la un grătar, fie la o plimbare cu bicicletă sau rolele în complex, cu tot cu copii şi căţei. Sau, să-ţi trimiţi copilul cu bonă sau bunica la locul de joacă unde, spre bucuria tuturor, fiecare îşi găseşte compania potrivită pentru socializare şi relaxare" – Vlad G, locuitor Corbeanca Forest

 

2. "Corbeanca Forest este locul în care îţi poţi începe dimineaţa de weekend cu o plimbare prin pădurea din spatele casei, până la lac. Câteva dintre hobby-urile pe care le poţi practica lângă casă sunt: pescuitul, echitaţia, ciclismul, grădinăritul, săniuşul, iar cei mici îşi vor găsi cu siguranţă prieteni de nădejde între cei peste 70 de copii din cartier!

 

Eu personal mă săturasem de alarmele maşinilor şi sirenele salvărilor, vuietul traficului şi al claxoanelor, iar aici am găsit liniştea traiului de la ţară, la doar 15 de minute de oraş. Având o familie numeroasă și activă, era important pentru noi să avem acces uşor până în Bucureşti, dar să nu trăim totuşi în agitaţia capitalei. Şi noi ne-am confruntat cu teama de a ne muta în afara oraşului (locuind la acel moment în centrul Bucureştiului, într-un complex rezidenţial nou de lângă Parcul Circului), ne gândeam că o să ne ia o veşnicie drumul în fiecare zi, că vom rămâne izolaţi iarna, că va fi imposibil să aducem copiii la şcoală la timp în fiecare zi, însă ultimii doi ani de convieţuire în Corbeanca Forest ne-au demonstrat că am luat cea mai bună decizie. La bloc în fiecare weekend trebuia să facem plan unde vom duce copiii, trebuia să mă gândesc ce activităţi pot face cu ei în oraş, aici însă nu e nevoie, tot timpul anului găsim o mulţime de activităţi de făcut, nu e nevoie să îi urc tot timpul în maşină.

 

Argumentul final pe care l-aş aminti este că la acelaşi preţ cu un apartament de trei-patru camere, într-un bloc de după revoluţie, poţi alege alternativa de a trăi în aer liber, într-un complex cu pază, cu străzi largi, canalizare şi loc de joacă pentru copii." - Magda, locuitor Corbeanca Forest.
 

3. "Ne simţim minunat aici, departe de agitaţia Bucureştiului, dar totodată foarte aproape, la doar 15 minute până în Piaţa Victoriei. Suntem relaxaţi şi liniştiţi. Complexul este populat de oameni foarte civilizaţi şi drăguţi. Copii sunt în siguranţă în acest complex, au loc să se joace, să alerge în voie, să se plimbe cu bicicletele şi rolele. Aleile, cât şi trotuarele, sunt foarte largi, poţi parcă maşinile în faţă casei liniştit, nu te simţi înghesuit că în alte părţi. Pe perioada verii te simţi ca la munte, este aer curat, datorită pădurii de lângă noi.


Casele sunt luminoase, aerisite, frumos împărţite, cu o grădina cochetă împrejmuită de un gărduleţ discret.


Casa noastră este o oază de relaxare, de care am devenit dependentă şi în care zilnic abia aştept să revin de la job! Sunt convinsă că oricare familie s-ar simţi minunat aici.” – Daniela Şerban, locatar Corbeanca Forest

 

 

Vezi aici mai multe informații despre oferta săptămânii de pe portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro.