Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
15-07-2014 / Blog rezidential
Oferta de ansambluri rezidentiale din Sectorul 2 din Bucuresti

Oferta de ansambluri rezidentiale din Sectorul 2 din BucurestiSectorul 2 din Bucureşti este una dintre cele mai căutate zone ale Capitalei pe segmentul locuinţelor noi. Portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro îţi prezintă ofertele de apartamente noi din ansambluri rezidenţiale din Sectorul 2 al Bucureştiului.

 

Circului Park Tower, apartamente în zona Ştefan cel Mare


Ansamblul rezidenţial Circului Park Tower, din zona Ştefan cel Mare, Sectorul 2 al Bucureştiului, va va pune la dispoziţie apartamente noi, finisate şi dotate cu tot ce are nevoie o locuinţă modernă. Clienţii pot alege din oferta de apartamente de la 2 camere până la 5 camere, iar fiecare dintre acestea este prevăzut şi cu un loc de parcare. Află mai multe detalii de aici.


Evocasa Selecta, în apropiere de Foişorul de Foc


Complexul rezidenţial Evocasa Selecta, dezvoltat de către cunoscută şi apreciată companie Adama, prezintă apartamente de lux, la cele mai înalte standarde. Bucătăriile locuinţelor sunt complet mobilate, se oferă încălzire centralizată, holurile sunt tapetate cu granit şi marmură şi se oferă şi locuri de parcare subterane. Eşti curios să descoperi şi celelalte avantaje ale acestui complex rezidenţial din Sectorul 2? Vizitează pagina ansamblului.


Rose Garden şi Vile Cremenița, în cartierul Colentina


Ansamblul rezidenţial Rose Garden, din Sectorul 2, promovează apartamente noi, de la garsoniere la apartamente de 2 şi 3 camere, plus penthouse-uri. Complexul este foarte extins, cuprinzând peste 900 de locuinţe. Află care sunt motivele pentru care ai cumpăra un apartament în Rose Garden!


Tot în Colentina, din Sectorul 2 al Bucureştiului, poţi găsi şi apartamente excelente, situate în vile. Preţurile foarte competitive şi calitatea locuinţelor le recomandă clienţilor care caută să se mute într-un ansamblu rezidenţial din Sectorul 2 al Bucureştiului.