Nou proiect rezidential: investitie de 37 milioane euro in Nordul Bucurestiului

06-07-2017 / Blog rezidential

Noi proiect rezidential: investitie de 37 milioane euro in Nordul BucurestiuluiForte Partners își consolidează portofoliul rezidențial printr-o investiție de 37 milioane euro în proiectul Aviației Park, din Nordul Bucureștiului. Este cel de-al patrulea proiect rezidențial al noii divizii, trei dintre acestea aflându-se în faza de dezvoltare.   

Forte Partners, cunoscut pe piața locală pentru succesul dezvoltărilor de clădiri de birouri clasa A, investește 37 de milioane euro într-un nou proiect rezidențial sub semnătura Forte Partners Residentials. Aviației Park va include 352 de unități și este amplasat în zona de nord a orașului, în cartierul Aviației. 

Echipa Forte Partners și-a propus un plan de dezvoltare care a presupus consolidarea portofoliului de office și intrarea pe segmentul rezidențial.

“Am ales să testez formula de business pe care o aveam în minte înainte de a trece la scara unei dezvoltări cu sute de apartamente. Am lucrat în echipă cu biroul de proiectare ADNBA și am pus bazele unei noi divizii, Forte Partners Residentials”, a declarat Geo Mărgescu, fondator și CEO al Forte Partners.

Aviației Park a primit autorizația de construcție pentru prima fază și va demara execuția în vara acestui an. Proiectul include patru clădiri și se va livra în două etape. Prima fază include două blocuri, 176 de apartamente și studio-uri, care se vor finaliza în termen de 18 luni de la data începerii lucrărilor. În cea de a doua etapă se vor preda următoarele 176 de unități, livrate cu un ecart scurt, de numai 6 luni de la data finalizării primei faze.  

Aviației Park își propune să răspundă unei nevoi reale de locuințe medium-high în zona de nord a orașului. Peste 50% din suprafața proiectului va fi reprezentată de spații verzi. Din cei 15.000 de metri pătrați de teren, numai 3.700 metri pătrați vor fi ocupați de amprenta celor patru clădiri. Peste 11.000 mp sunt dedicați piațetei, aleilor pietonale, drumurilor de acces și vegetației, cu aliniamente de copaci și plante perene, concepute pentru o armonie a grădinilor în fiecare sezon. 

“Am analizat fiecare detaliu, de la circulații la ergonomia spațiului, de la necesitatea unui lobby amplu, cu atrium de șase metri înălțime și până la nivelul de zgomot sau confortul termic. Este un proiect aparte, în care avem mare încredere și care a generat deja peste 60 de rezervări în etapa de pre-vânzare” a explicat Geo Mărgescu.

Regimul de înălțime al blocurilor este de P+10, în vreme ce suprafața utilă a studio-urilor și apartamentelor de până la patru camere variază între 50 și 150 de metri pătrați.  

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.