Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
18-08-2017 / Blog rezidential
Nou pe DezvoltatorImobiliar.ro – Baba Novac Residence

DezvoltatorImobiliar, cel mai mare portal imobiliar dedicat proiectelor imobiliare noi din România, își mărește numărul ofertelor de apartamente. Un nou ansamblu rezidențial, Baba Novac Residence, alege platforma DezvoltatorImobiliar.ro pentru a prezenta complet și complex cele 6 blocuri, celor care sunt în căutarea unei locuințe.

Baba Novac Residence este poziționat în apropiere de Rondul Baba Novac, pe Strada Eufrosina Popescu din București. Ansamblul rezidențial este format din 6 blocuri de apartamente ce oferă 363 de locuințe cu două, trei și patru camere, dar și garsoniere.

Prima fază a proiectului Baba Novac Residence cuprinde două cladiri, una tip „turn” și una tip „lamă”, cu livrare în toamna anului 2018. Următoarele faze vor începe în paralel și vor fi livrate în vara anului 2019. La 400 m distanță se află stația de metrou Dristor și în imediata apropiere Parcul IOR din cartierul Baba Novac.

Ansamblul oferă oportunități foarte bune atât pentru locuit, cât și pentru investiție. Localizarea face ca accesul către centru să fie foarte ușor, realizându-se cu mașina, metroul sau mijloacele de transport în comun de suprafață. În plus, Baba Novac Residence oferă și locuri de parcare, subterane și supraterane.

Mai multe detalii legate de prețuri și facilități, găsiți în pagina ansamblului rezidențial Baba Novac Residence de pe portalul www.DezvoltatorImobiliar.ro.