Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
01-03-2014 / Blog rezidential
New City Residence finalizeaza pana in august blocul de apartamente noi din Vitan

Dezvoltatorul imobiliar New City Residence va termina până în august 2014 lucrările la blocul de apartamente noi din Vitan. Imobilul va găzdui 60 de locuinţe: garsoniere, apartamente de 2 camere şi apartamente de 3 camere.

 

New City Residence finalizeaza pana in august blocul de apartamente noi din Vitan

 

Elena Nistor, director vânzări New City Residence a declarat pentru www.dezvoltatorimobiliar.ro, că cel mai nou proiect al companiei va fi gata cel târziu în luna august 2014, deşi iniţial acesta trebuia să fie finalizat până la sfârsitul primăverii. Construcţia blocului de 60 de apartamente noi a început în luna noiembrie 2013.

 

“În blocul din Vitan vom avea la vânzare garsoniere, apartamente noi de 2 camere şi apartamente de 3 camere. Preţurile vor fi similare cu cele din proiectul nostru rezidenţial din Moşilor, adică 1250 de euro/mp” a mai spus reprezentanta New City Residence.

 

Dezvoltatorul imobiliar New City Residence a avut rezultate bune în 2013. Vânzările de anul trecut din cele trei ansambluri rezidenţiale din Bucureşti (din Fundeni, Moşilor şi Delea Nouă) au depăşit borna de 100 de unităţi. Proiectul din Delea Nouă este aproape în întregime vândut.

 

Pentru anul 2014, şi complexul rezidenţial din Fundeni va fi extins, fiind în plan să se construiască noi blocuri de apartamente noi în acest cartier bucureştean.

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Vitan!