Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
06-06-2013 / Blog rezidential
Militari Residence, tot ce ti-ai putea dori intr-un ansamblu rezidential

Militari Residence, tot ce ti-ai putea dori intr-un ansamblu rezidentialMilitari Residence este un ansamblu foarte modern, cu o mulțime de facilități și dotări, care pot mulțumi chiar și pe cei mai pretențioși clienți. Complexul găzduiește garsoniere, apartamente cu 2 camere și apartamente cu 3 camere. Locuințele sunt realizate după cele mai noi standarde de confort și securitate.

 

Proiectul ansamblului Militari Residence a fost început în urmă cu șase ani, când s-au construit primele blocuri de apartamente. În prezent, există 41 de blocuri de imobile, iar până la toamnă se vor mai ridica alte patru, unde vor fi disponibile peste 500 de unități locative noi.

 

În incinta ansamblului Militari Residence se află săli de evenimente, un centru spa, dar și două piscine exterioare, în clubul Aqua Garden. De asemenea, aici puteți găsi și un restaurant, pizzerie, cofetărie, școala primară, grădiniță, coafor sau farmacie. În vecinătate se regăsesc complexurile comerciale Metro sau Auchan.

 

Sălile din Militari Residence Ballroom pot fi folosite pentru conferințe, nunți, botezuri sau petreceri corporate. Cele cinci încăperi spațioase, ce pot găzdui între 100 și 600 de persoane sunt foarte moderne și reprezintă soluții perfecte pentru organizarea celor mai importante evenimente din viața fiecăruia. Sala Viena poate primi până la 100 de vizitatori, sala Aqua până la 250 de persoane, Sala Londra între 150 și 300, Sala Paris până la 600 de persoane, iar sala Diamond un maximum de 400 de persoane.

 

Clubul Aqua Garden este alcătuit din două piscine exterioare (cei care vor să le folosească au disponibile 900 de șezlonguri), loc de joacă și bazin pentru cei mici, grădină japoneză și iaz cu pești ornamentali. Pe lângă acestea, vizitatorii au acces și la un bar tropical, cascade și fântâni arteziene, terasă cu restaurant cu specific românesc și se pot bucura de muzică și de animatoare. Doritorii pot beneficia de cursuri de înot și de hidrokinetoterapie.

 

Centrul spa din incinta ansamblului Militari Residence oferă o mulțime de posibilități de petrecere a timpului liber într-un mod relaxant și plăcut. Aici puteți găsi o piscină interioară, săli de masaj, fitness, aerobic sau spinning, jacuzzi, salină, saună, hammam (băi turcești) sau mese pentru ping-pong.

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Militari!