Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
04-11-2013 / Blog rezidential
Militari Residence – apartamente ieftine intr-un mini-oras din vestul Bucurestiului

Militari Residence – apartamente ieftine intr-un mini-oras din vestul BucurestiuluiȚi-ai dorit vreodată să locuiești într-un orășel select, unde să ai toate facilitățile și dotările pe care le-ai visat? Toate aceste lucruri pot deveni realitate. Militari Residence este exact ceea ce căutai. Aici găsești absolut tot de ce ai nevoie: piscine, sală de fitness, centru spa, săli de evenimente, terenuri de sport, restaurante, coafor, grădiniță, școală primară ș.a.m.d. Totul îți este la îndemână, la prețuri foarte accesibile. În ansamblul rezidențial Militari Residence găsești apartamente ieftine, de 2 și 3 camere, cât și garsoniere. Aici locuiesc deja peste 6.000 de persoane, în cele 3.500 de locuințe construite.

 

Garsoniere spațioase, 40 mp la doar 32.000 de euro

 

În ansamblul rezidențial Militari Residence, situat în vestul Bucureștiului, găsești locuințe ieftine și spațioase, la cele mai bune prețuri.

 

Spre exemplu, cei tineri, aflați la începutul carierei profesionale, pot alege modelul de garsoniere de 40 de mp. Pentru doar 32.000 de euro, ei vor avea la dispoziție tot confortul și toate facilitățile unei locuințe spațioase, cu cele mai noi și moderne dotări: centrale proprii, gresie și faianță de import, uși interioare din MDF, contorizare individuală la gaz și energie electrică, sau cele mai performante instalații sanitare și termice.

 

Garsonierele sunt dotate și cu un balcon, de 4,4 mp.

 

Apartamente ieftine, de 2 camere, 60 mp – 48.000 de euro

 

Pentru cei care caută apartamente ieftine de 2 camere, confortabile și cât mai spațioase, o variantă pot fi locuințele din ansambluri rezidențial Militari Residence. Beneficiind de o compartimentare excelentă și având avantajul că se află într-unul dintre cele mai moderne ansambluri rezidențiale din București, Miltari Residence, apartamentele de 2 camere 60 mp, sunt o soluție de luat în seamă și pentru cei care vor să facă un upgrade imobiliar sau pur și simplu își doresc confortul unei locuințe bine concepute și bine gândite.

 

Apartamente ieftine, de 3 camere, 86 mp – 68.800

 

Varianta de top oferită de ansamblul rezidențial Militari Residence este modelul de apartamente de 3 camere, de 86 mp. Cu un living încăpător (20 de mp) și o terasă de 9 mp, locuințele ies în evidență și prin prețul extrem de competitiv: 68.800 de euro.

 

Vezi AICI oferta completa de garsoniere si apartamente noi din zona Militari.