Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
03-07-2014 / Blog rezidential
Maurer Imobiliare se pregateste pentru faza a treia a proiectului Avantgarden

Maurer Imobiliare se pregateste pentru faza a treia a proiectului AvantgardenCompania Maurer Imobiliare a cumpărat un teren de 3,4 hectare în Braşov, unde va construi a treia faza a ansamblului rezidenţial Avantgarden3. Complexul rezidenţial cuprinde deja mai bine de 1.600 de apartamente.

Cea de-a treia fază a ansamblului rezidenţial Avantgarden3 va fi alcătuită din 10 blocuri, de 700 de apartamente. Cea de-a două faza, încă nefinalizată, la fel ca şi prima, presupune ridicarea a 18 blocuri, de 1.200 de apartamente. În total, Maurer Imobiliare are 18,4 hectare de teren cumpărat în Braşov, unde construiesc acest complex rezidenţial.

După cum am spus deja, nici prima fază a ansamblului rezidenţial nu este în întregime terminată. Dintre cele 18 blocuri care au fost anunţate, au fost finalizate 14, un total de 1.800 de apartamente. Până la sfârşitul anului vor fi gata şi ultimele 4 blocuri, de 370 de apartamente.

Maurer Imobiliare a vândut în jur de 1.600 de apartamente noi în Avantgarden 3, mai mult de 80% dintre acestea fiind şi predate cumpărătorilor. Potrivit companiei, în 2013 media de vânzări a fost de o locuinţa pe zi. Din aceste tranzacţii, Maurer a încasat peste 50 de milioane de euro.

Maurer Imobiliare mai dezvoltă un proiect rezidenţial, de această dată în oraşul Sibiu.

 

Vezi AICI, ofertele de apartamente noi din Brasov!