Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
21-03-2014 / Blog rezidential
Locuinte de la 25.000 de euro in estul Bucurestiului, in Pantelimon Residence

Locuinte de la 25.000 de euro in estul Bucurestiului, in Pantelimon ResidencePrezent pentru prima oară la un târg imobiliar, ansamblul rezidenţial Pantelimon Residence vine cu oferte speciale pentru apartamentele şi garsonierele pe care le promovează. În complexul din estul Bucureştiului, cele mai ieftine locuinţe costă 25.000 de euro.

 

Aflat în zona de est a Bucureştiului, la 10 minute de mers de Cora Pantelimon, complexul Pantelimon Residence poate fi o alegere excelentă pentru cei care doresc o locuinţă accesibilă, într-un proiect rezidenţial foarte atractiv.

 

“Avem la vânzare garsoniere şi apartamente de 2 camere. Pe perioada târgului, preţurile încep de la 25.000 de euro pentru garsoniere (40 mp utili) şi de la 43.000 de euro pentru locuinţele de 2 camere (70 mp utili). Acceptăm orice tip de credit bancar. Proiectul nostru, Pantelimon Residence, va fi alcătuit din 17 blocuri de locuinţe, care vor găzdui peste 1.000 de apartamente noi. Până acum, avem finalizate 2 blocuri şi lucrăm la cel de-al treilea, care va avea şi un centru spa” ne-a spus doamna Iuliana Minca, reprezentantul dezvoltatorului proiectului Pantelimon Residence.

 

În complexul din estul Bucureştiului s-au construit şi spaţii verzi și spaţii de relaxare, iar, în viitorul apropiat, se vor realiza terenuri de sport şi locuri de joacă.

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Pantelimon!