Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
25-05-2013 / Blog rezidential
Linda Residence, ansamblu rezidential caracterizat de liniste si confort

Linda Residence, ansamblu rezidential caracterizat de liniste si confortSituat în zona Titan, pe Strada Industriilor, Linda Residence este un ansamblu rezidential ce conferă liniște și confort pentru locatarii săi. Plasat în apropierea unor zone de agrement foarte cunoscute, precum Parcul Titan sau lacul Pantelimon, complexul reprezintă o soluție excelentă pentru oamenii care vor să se bucure de spații verzi, dar și pentru cei care vor să beneficieze de acces rapid spre centrul orașului.

 

Ansamblu rezidential caracterizat de liniște și confort

 

Linda Residence este un ansamblu rezidential ce cuprinde 216 apartamente noi (cu 2, 3 și 4 camere), dar și garsoniere. Complexul a fost finalizat în anul 2011. La intrarea în incinta sa, au fost construite și două blocuri ce se vor folosi atât ca spații de birouri, cât și pentru diversele servicii pe care complexul le oferă.

 

Totodată, Linda Residence este un ansamblu rezidential realizat cu ajutorul sistemelor moderne de constucție și cu materiale de calitate ridicată. De asemenea, acesta este dotat cu locuri de parcare supraterane, amenajate între blocurile de imobile. Astfel, se poate realiza accesul direct la strada principală a ansamblului. La începutul anului 2013, în ansamblul rezidențial din Titan, Linda Residence, s-a deschis o sală de fitness, aerobic și cycling. Aici puteți găsi și un salon de înfrumusețare.

 

Centre comerciale foarte cautate, precum Auchan Titan, Cora Pantelimon sau Real Hipermarket se află la o distanță mică de Linda Residence.

 

Clienții pot cumpăra apartamente noi în ansamblul din Titan printr-o varietate de metode. Ei pot contracta un credit Prima Casă, cu un avans de minim 5%, pot plăti integral cu cash, sau pot opta pentru rate la dezvoltator, pe trei ani, cu un avans de cel puțin 25%.

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Pantelimon!