Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
24-10-2013 / Blog rezidential
Investitii noi in imobiliare: proiecte de zeci de milioane de euro anuntate la Timon

Investitii noi in imobiliare: proiecte de zeci de milioane de euro anuntate la TimonLa târgul imobiliar de toamnă, Timon, au fost anunțate investiții noi in imobiliare, în câteva proiecte de zeci de milioane de euro, în București. Dintre acestea, cel mai mare va fi Onix Residence, din Grozăvești, pentru care se vor aloca între 20 și 25 de milioane de euro.

 

Onix Residence, un ansamblu rezidential de 456 de apartamente noi

 

“Ansamblul Onix Residence va fi construit în Grozăvești. În total va avea 456 de apartamente noi. În mai 2014 se vor finaliza primele 150 de locuințe, care vor completa prima fază a proiectului. Prețurile pornesc de la 35.000 de euro (fără TVA) pentru garsoniere și ajung până la 75.000 de euro pentru un apartament de 3 camere”, a declarat Ion Catuțoiu, directorul general al agenției Real Time, la conferința de presă de la Timon.

 

Apartamentele vor fi dispuse în 5 blocuri, iar dezvoltatorul este o firma deținută de către niște investitori israelieni.

 

Agenția imobiliară Real Time se ocupă de vânzarea locuințelor din ansamblul Onix Residence.

 

City Garden, un complex rezidențial “verde”

 

În zona Pieții Romane se va construi un ansamblu rezidențial cu fațada verde, pentru care se vor aloca 2,5 milioane de euro.

 

Este vorba despre primul proiect rezidențial cu fațada verde din România. Avem investitori israelieni și elvețieni, care vor aloca 2,5 milioane de euro pentru acest ansamblu. Complexul se va numi City Garden. Sperăm să obținem aprobarea pentru instalarea de panouri solare pe clădire” a declarat Mădălin Blaj, reprezentantul ansamblului City Garden, la conferința de la Timon.

 

Complexul rezidențial va avea 16 apartamente, într-un bloc de 4 etaje. Prețurile încep de la 80.000 de euro pentru apartamente noi de 2 camere (72 mp construiți) și depășesc 100.000 de euro pentru apartamente de 3 camere (130 mp construiți). Data finalizării ansamblului este septembrie 2014.

 

Dezvoltatorii acestui proiect mai au în plan să construiască noi complexuri rezidențiale în București: în zona Piața Muncii, Obor și Piața Alba Iulia. În total, sunt alocați circa 5 milioane de euro pentru investițiile de mai sus.