Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
17-09-2013 / Blog rezidential
Hagi si-a mutat Viitorul in ansamblul rezidential Cosmopolis

Hagi si-a mutat Viitorul in ansamblul rezidential CosmopolisGheorghe Hagi, patronul echipei de fotbal Viitorul Constanța, și-a cazat jucătorii și staff-ul tehnic în ansamblul rezidențial Cosmopolis. În total, 32 de apartamente au fost închiriate pentru aceștia.

 

Agenția imobiliară Coldwell Banker Affiliates of Romania a fost cea care a intermediat închiererea celor 32 de apartamente pentru echipa Viitorul Constanța în ansamblul rezidențial Cosmopolis.

 

 

 

Apartamente cu 2 si 3 camere, tipurile de locuințe închiriate de Hagi în Cosmopolis

 

Apartamentele închiriate de către Hagi pentru echipa sa, Viitorul Constanța, sunt de 2 și 3 camere. Anual, patronul constănțenilor, va plăti 100.000 de euro pentru găzduira formației Viitorul.

 

Gabriel Voicu, director Divizia de Locuințe Noi Coldwell Banker și Manager de proiect Cosmopolis s-a declarat mulțumit de felul în care au decurs închierierea celor 32 de apartamente din ansamblul rezidențial Cosmopolis. De asemenea, el a declarat că în cadrul complexului s-au mai închirat și alte 25 de locuințe in ultimele trei luni.

 

La începutul lui 2013, în ansamblul rezidențial Cosmopolis un investitor a închiriat un întreg bloc de apartamente, printr-o tranzacție de 2 milioane de euro.

 

Cât costă să închiriezi în Cosmpolis?

 

În ansamblul rezidențial Cosmopolis, garsonierele se închiriază cu aproximativ 250 de euro pe lună, în vreme ce apartamentele cu 2 si 3 camere cu 300 de euro pe lună, respectiv 400 de euro pe lună.

 

În complexul rezidențial Cosmopolis s-au finalizat peste 1.250 de case și apartamente. În jur de 150 vor fi terminate până la sfârșitul lui 2013.

 

Conform Coldwell Banker, doar anul acesta s-au vândut 200 de locuințe.

 

Cosmopolis, cel mai mare ansamblu rezidențial din zona de nord-est a Bucureștiului

 

Cu cele peste 1.250 de case și apartamente construite aici, Cosmopolis a devenit cel mai mare ansamblu rezidențial din zona de nord-est a Bucurestiului. Acesta se află în apropiere de Șoseaua de Centură.

 

În acest complex rezidențial au fost făcute investiții de peste 230 de milioane de euro.

 

Sursa foto: cosmopolis.ro