Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
07-01-2014 / Blog rezidential
Gran Via va mai construi 2 noi blocuri in Drumul Taberei

Gran Via va mai construi 2 noi blocuri in Drumul TabereiSpaniolii de la Gran Via vor mai construi în 2014 încă 2 blocuri noi pe platforma Frigocom, din cartierul bucureştean Drumul Taberei. În primăvara acestui an, dezvoltatorul imobiliar va finaliza un alt imobil de locuinţe, în cadrul unui ansamblu rezidenţial din aceeaşi zonă.

 

“În martie sau aprilie vom finaliza primul bloc de 84 de locuinţe, în ansamblul rezidenţial pe care-l construim pe platforma Frigocom. Investiţia este de 4,2 milioane de euro. De asemenea, am obţinut certificatul de urbanism pentru alte două blocuri, similare cu primul. În total, acestea vor avea circa 170 de apartamente noi. Regimul de înălţime este P+4+2 retras, cu 84-88 de apartamente pe bloc. Dacă vânzările merg bine începem construcţia în acelaşi timp la ambele blocuri anul viitor", a declarat pentru Mediafax directorul general al Gran Via, Antoanela Comşa, care a mai precizat că pentru primul imobil de locuinţe există deja circa 20 de potenţiali clienţi, iar în maximum 15 luni se aşteaptă că imobilul să fie vândut în întregime.

 

Pentru a obţine certificatul de urbanism necesar începerii lucrărilor la cele 2 blocuri de 170 de apartamente, dezvoltatorul imobiliar Gran Via a depus o cerere la jumătatea anului trecut.

 

Pentru mai multe informatii, citeste si 120 de milioane de euro, investiti intr-un ansamblu rezidential din Drumul Taberei

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Drumul Taberei!

 

Sursa foto: economica.net