Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
13-02-2014 / Blog rezidential
Gran Via finalizeaza in aprilie primul bloc de apartamente noi din Drumul Taberei

Compania West Park Dezvoltare, parte a grupului spaniol Gran Via, a anunţat, într-o conferinţă de presă, lansarea oficială a primului bloc de apartamente noi din ansamblul rezidenţial Timişoara 58 Apartments. Blocul va fi finalizat în aprilie 2014. În total vor fi disponibile 84 de apartamente noi, în cartierul bucureştean Drumul Taberei.

 

Gran Via finalizeaza in aprilie primul bloc de apartamente noi din Drumul Taberei

 

Primul proiect rezidenţial dezvoltat în România de către spaniolii de la Gran Via, prin intermediul West Park Dezvoltare, începe să prindă contur. La conferința de presă de la sediul companiei din Bucureşti, Antoanela Comşa, CEO West Park Dezvoltare, a anunţat că cel dintâi bloc de apartamente noi din ansamblul rezidenţial Timişoara 58 Apartaments urmează să fie finalizat în aprilie.


Preţ rezonabil şi calitate foarte bună – caracterizarea apartamentelor din ansamblul rezidenţial Timişoara 58 Apartments

 

“Apartamentele din ansamblul nostru vor avea preţuri rezonabile, în condiţiile în care am pus foarte mare accent pe calitate. Toate locuinţele au contorizare separată pentru utilităţi (apă, canalizare, gaz, electricitate), avem montate centrale termice individuale, Wiessmann, tâmplării din PVC Salamander 5 camere, iar băile vin complet echipate”, a caracterizat doamna Comşa locuinţele din ansamblul rezidenţial Timişoara 58 Apartments.

 

În luna aprilie 2014 primul bloc de locuinţe din complexul rezidenţial din Drumul Taberei va fi finalizat în proporţie de 100%. Preţurile pentru apartamentele de 2 camere pornesc de la 44.000 de euro, iar pentru cele de 3 camere de la 63.000 de euro (fără TVA). Majoritatea locuinţelor pot fi achiziţionate printr-un credit Prima Casă. Ca şi exemplificare, dacă vei cumpăra un apartament de 52.500 de euro în ansamblul rezidenţial Timişoara 58 Apartments prin credit Prima Casă, vei plăti o rată lunară de 1.200 de lei. La un credit ipotecar standard în RON, cu avans de 15%, rata lunară este mai mică: doar 1.100 de lei.

 

Dacă aşteptările companiei sunt îndeplinite şi va reuşi să vândă câte 10 apartamente noi pe lună, cât şi-a propus, Gran Via va epuiza stocul de locuinţe până la sfârşitul anului. Următoarea fază a proiectului rezidenţial Timişoara 58 Apartments presupune construirea a două noi blocuri, de 170 de apartamente noi cumulat.

 

Investiţia în ansamblul rezidenţial din Drumul Taberei, Timişoara 58 Apartments, a fost făcută din fondurile proprii ale grupului spaniol Gran Via. Construcţia primului bloc de locuinţe a costat 4,2 milioane de euro, iar pentru următoarele două imobile prevăzute în proiect se vor cheltui alte 9 milioane de euro.

 

În zilele următoare, www.DezvoltatorImobiliar.ro vă va prezenta un interviu în exclusivitate, chiar de la ansamblul Timişoara 58 Apartments, cu doamna Antoanela Comşa.

 

Compania Gran Via mai deţine trei terenuri în România, pe care le va folosi în viitor pentru noi proiecte rezidenţiale: două în Bucureşti şi unul în Timişoara.

 

Vezi mai jos câteva minute de la conferinţa de presă de la sediul Gran Via România, cu ocazia anunţului lansării primului bloc al ansamblului rezidenţial Timişoara 58 Apartments. La conferinţă au mai participat şi Rafaela Nebreda, reprezentanta agenţiei imobiliare Imoteca, cea care se va ocupă de vânzările din complex şi Traian Stancu, de la Kiwi Finance, broker responsabil cu oferirea de consultanță financiară gratuită cumpărătorilor.

 

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Drumul Taberei!