Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
04-05-2013 / Blog rezidential
Good Afternoon Residence, un ansamblu rezidential foarte cautat

Good Afternoon Residence, un ansamblu rezidential foarte cautatAnsamblul rezidential Good Afternoon Residence este situat in Balotesti, la o distanță foarte mică de Capitală. Pe lângă cele mai noi facilități oferite locuitorilor, toate casele prezintă un plus de siguranță, fiind antiseismice. Modul compact în care sunt amplasate locuințele confera un aspect de unitate complexului rezidențial. Din aceste motive, Good Afternoon Residence se numară printre ansamblurile rezidențiale foarte căutate din apropierea Capitalei.

 

Demararea procesului de constructie la ansamblul rezidential Good Afternoon Residence a debutat în anul 2009. În prezent, datorită cererii tot mai mari, s-a ajuns ca oferta dezvoltatorului din Balotești să fie una foarte generoasă. La ora actuală, mai bine de 100 de locuințe pot fi cumpărate în acest ansamblu rezidențial.

 

Dupa cum am mai menționat, Good Afternoon Residence se poate caracteriza prin modul compact în care sunt desfășurate casele. Locuitorii simt că fac parte dintr-un grup unit, fapt care contribuie semnificativ la sentimentul de comuniune.

 

Un alt avantaj care recomandă achizitonarea unei case în ansamblul rezidențial Good Afternoon Residence este acela că locuințele sunt anti-seismice. Nivelul de rezistență mare la cutremure sporește siguranța și confortul interior al locatarilor.

 

Soliditatea construcțiilor caselor din ansamblul Good Afternoon Residence este certificată de către structura de rezistență în cadre de beton.

 

Pentru familiile cu copii există un parc ce are un loc de joacă unde cei mici se pot distra.

 

La ora actuală, în cadrul ansamblului Good Afternoon Residence pot fi cumpărate patru tipuri de case: Luna, Orion, Ara și Luna 2. Apropierea de București, dar și zona în care sunt amenajate, fac din aceste imobile niște locuri ideale pentru cei care vor un plus de liniște și de confort interior. Casele se predau la cheie și nu necesită nici o taxă de administrare.