Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
20-07-2017 / Blog rezidential
Flamingo Park – cartier rezidential pe stil american

Gama de oferte rezidențiale prezente pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro se întinde de la apartamente în centrul orașului, până la case în zone mai liniștite și cu acces facil la toate utilitățile specifice unui cartier pe stil american.

Flamingo Park, unul dintre ansamblurile rezidențiale construite în zona Corbeanca, propune un astfel de stil de viață, specific americanilor, cu spații verzi, comunitate frumoasă și un sentiment plăcut de liniște. Situat la o distanță de 12 minute față de aeroportul internațional Otopeni, am putea spune că acest ansamblu rezidențial a fost conceput special pentru cei cărora le plac escapadele și călătoresc des cu avionul.

Zona în care ansamblul rezidențial Flamingo Park este construit poate fi descrisă drept un mare parc natural, cu păsări, aer curat și zero trafic. Dezvoltarea proiectului are în vedere implementarea unui plan de urbanism pe stil american: cu acces la spații verzi largi, loc de joacă pentru copii, locuri de parcare individuale și acces controlat (pază) în interiorul complexului. Suprafața construita este 10%, restul de teren fiind alocat pentru grădini, drumuri și parcuri.

Ansamblul rezidențial Flamingo Park este separat de traficul greu și de București prin 3 filtre naturale: pădurea Tamași, Săftica și Oracu. Pe www.DezvoltatorImobiliar.ro afli unde se află această zonă liniștită, fără poluare și care sunt prețurile caselor cu 3 sau 4 camere din Corbeanca.