Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
21-10-2013 / Blog rezidential
Facebook construieste 400 de case in apropiere de sediul din Silicon Valley

Facebook construieste 400 de case in apropiere de sediul din Silicon ValleyGigantul Facebook va cheltui 120 de milioane de dolari pentru construirea a aproximativ 400 de case lângă sediul companiei din Silicon Valley, Statele Unite. Află mai multe detalii, din articolul nostru.

 

Împreună cu un mare dezvoltator imobiliar din California, Facebook va construi 394 de locuințe lângă sediul sau din Silicon Valley, conform Wall Street Journal. Campusul unde se vor realiza casele se întinde pe o suprafață de 60.000 de metri pătrați.

 

Prețurile pentru casele construite de către Facebook?

 

Prețurile pentru locuințele puse la dispozitie de către Facebook angajaților ei vor fi disponibile la valoarea pieței. Cu toate acestea, 15 dintre ele vor putea fi cumpărate și de către alte persoane, în afara personalului Facebook. De asemenea, acestea vor avea prețuri ceva mai mici în comparație cu celelalte locuințe.

 

În ultimul an, prețul caselor și apartamentelor din Silicon Valley a crescut constant.

 

De ce era necesar un ansamblu rezidențial în apropiere de sediul din Silicon Valley?

 

Facebook a decis să construiască un ansamblu rezidențial în apropiere de sediul sau deoarece tot mai mulți angajați au cerut să locuiască în proximitatea companiei.

 

Sursa foto: telegraph.co.uk