Facebook
Twitter
Google
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
09-03-2015 / Blog rezidential
Evocasa Serenia, cel mai nou ansamblu rezidential marca Adama din Bucuresti

Evocasa Serenia, cel mai nou ansamblu rezidential marca Adama din BucurestiEvocasa Serenia este numele celui mai nou ansamblu rezidenţial pe care Adama îl construieşte în Bucureşti. Complexul va fi localizat în cartierul Berceni, pe stradă Aleea Terasei, în apropiere de Piaţa Sudului.

 

 

Compania Adama a publicat într-un comunicat de presă mai multe informaţii despre noul proiect imobiliar pe care îl va construi în Bucureşti. Astfel, am aflat că ansamblul va fi localizat în cartierul Berceni, se va numi Evocasa Serenia şi va fi alcătuit dintr-un imobil de 10 etaje, cu 77 de locuinţe (garsoniere, apartamente de 2 camere şi apartamente de 3 camere). Suprafeţele utile ale locuinţelor se vor încadra între 36 şi 63 mp, iar preţurile vor porni de la 39.900 euro (TVA inclus).

 

Dezvoltatorul va investi 3 milioane de euro din fonduri proprii. Lucrările vor începe luna aceasta (martie 2015) şi se vor finaliza în decurs de un an.

 

Din comunicatul de presă emis de Adama am aflat că antreprenorul general al proiectului Evocasa Serenia va fi compania românească PlastROM. Aceasta este cunoscută pe piaţă datorită numeroaselor clădiri de birouri, centre comerciale şi ansambluri rezidenţiale pe care le-a construit.


Ce spune Alina Necula, Head of Marketing & Sales Adama Group

 

Sudul Capitalei a cunoscut cea mai mare extindere rezidenţială în ultimii 3 ani, dar dezvoltările au avut loc mai ales în afara oraşului. Cu acest nou proiect, Adama face primul pas înspre stabilirea unui etalon de calitate în zona, similar cu ceea ce a reuşit să realizeze până în prezent în cartierul Titan. Această nouă dezvoltare este în concordanţă cu strategia noastră întrucât Adama are experienţă, know-how-ul pieţei şi standardul de calitate pentru a porni un proiect complet nou”.

 

Vezi oferta de apartamente din Berceni, de pe portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro.