Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
26-05-2013 / Blog rezidential
Dream Residence, ansamblu rezidențial cu finisaje de top

Dream Residence, ansamblu rezidențial cu finisaje de topDream Residence, ansamblu rezidențial aflat în cartierul Rahova, beneficiază de o arhitectură modernă și de finisaje de excepție. De asemenea, în cadrul complexului se regăsesc și locuri de parcare, atât subterane, cât și supraterane, dar și spații verzi. Ca prețuri pentru apartamente noi, acestea sunt accesibile marii majorități a clienților.

 

Dream Residence, ansamblu rezidențial cu locuințe complet finisate

 

Față de centrul Bucureștiului, Dream Residence este un ansamblu rezidential situat la mai puțin de 10 minute distanță. În apropierea lui se află Piața Rahova și centrul comercial Liberty Mall.

 

Locuințele din complex sunt complet finisate. Astfel, ele au gresie, parchet, faianță, centrală termică, uși interioare și obiecte sanitare. Mai mult decât atât, aceste apartamente noi sunt racordate la utilități, precum gaze, apă curentă, canalizare și energie electrică. În apropiere de acest ansamblu rezidential se află și o gradiniță, o școală generală și spații comerciale.

 

Ansamblul rezidențial Dream Residence cuprinde apartamente noi cu 2 și 3 camere, dar și garsoniere. Spațiile locative sunt mari, iar compartimentarea este realizată pentru ca fiecare locatar să aibă parte de un confort cât mai ridicat. Din punct de vedere al finisajelor, locuințele sunt construite cu o mare grijă pentru detalii, iar materialele utilizate sunt de cea mai bună calitate.

 

Primul proiect rezidențial, Dream Residence 1, a fost început în anul 2012. El cuprinde 40 de apartamente noi, aflate într-o clădire cu două scări. Potențialii clienți pot alege dintre garsoniere, apartamente cu 2 camere și apartamente cu 3 camere, care se predau complet finisate.

 

Constructia celui de-al doilea proiect rezidential, Dream Residence 2, a debutat anul acesta. Acest ansamblu rezidențial oferă 84 de apartamente noi, cu suprafețe mari și confortabile. De asemenea, oamenii pot opta si pentru garsoniere. Raportul calitate-pret este unul foarte bun. Pentru achizitionarea apartamentelor se accepta toate formele de plată: cash, credit ipotecar, credit imobiliar, credit Prima Casă etc…

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Rahova!