Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
30-04-2013 / Blog rezidential
Dezvoltatorimobiliar.ro participa la Targul National Imobiliar din 10-12 mai

Dezvoltatorimobiliar.ro participa la Targul National Imobiliar din 10 - 12 maiVom participa cu portalul nostru de case si apartamente noi, dezvoltatorimobiliar.ro, la ediția din această primavară a Târgului Național Imobiliar. Evenimentul are loc la Palatul Parlamentului, între 10 și 12 mai.

 

Din oferta noastra la cea mai mare expoziție imobiliară din România, TNI, se numără locuințe noi în ansambluri rezidențiale precum Green City, Cartierul Verde, Upground Residence, Antiseismic Residence West, Good Morning Residence și Good Afternoon Residence.

 

Portalul pe care-l promovăm se remarcă prin faptul că oferă soluții atât de închiriere, cât și de vânzare ale imobilelor noi. Prezentările noastre ale locuințelor sunt foarte detaliate și includ tururi virtuale, poze profesionale, interviuri cu dezvoltatorii sau localizări pe hartă prin coordinate GPS.

 

Scopul portalului şi al echipei dezvoltatorimobiliar.ro este să aducă în atenţia clienţilor ofertele complete ale ansamblurilor rezidenţiale, dar şi variante noi de locuinţe, care să răspundă necesităţilor şi cerinţelor imobiliare ale acestora.

 

La Târgul Național Imobiliar participă dezvoltatori, agenții imobiliare și instituții financiare. Peste 50 de parteneri media asigură vizibilitate evenimentului. Nivelul de interes foarte mare este certificate de numărul de vizite de pe site-ul organizatorului, care este cu aproape 50% mai mare față de ediția din primavara anului 2012.