Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
06-04-2016 / Blog rezidential
DezvoltatorImobiliar.ro lanseaza aplicatia mobila pentru Android!

DezvoltatorImobiliar.ro lanseaza aplicatia mobila pentru Android!Eşti în căutarea unei locuinţe noi? DezvoltatorImobiliar.ro vine în întâmpinarea ta o dată cu lansarea aplicaţiei mobile pentru telefoanele cu Android! Dacă deţii un astfel de telefon inteligent, în doar câteva minute şi din câteva click-uri poţi vizita online cele mai noi ansambluri rezidenţiale din România şi toate ofertele de case şi apartamente pe care le doreşti!

Ştim cu toţii că trăim într-o lume în care timpul este foarte important. Totul se petrece într-un ritm foarte rapid şi foarte intens. Doar prezentul este cel care mai contează. Cu cât ne adaptăm mai greu, cu atât mai dificil ne este să recuperăm mai târziu. DezvoltatorImobiliar.ro ţine pasul cu vârtejul vieţii cotidiene şi cu tehnologia în continuă expansiune. Cel mai mare portal cu oferte de case și apartamente noi din România vine în sprijinul românilor care vor să-şi cumpere o locuinţă, prin lansarea aplicaţiei mobile pentru telefoanele cu sistem de operare Android.

Indiferent de unde te-ai afla (în metrou, la un restaurant, alături de prieteni, la un eveniment etc...), dacă ai la îndemână un telefon cu sistem de operare Android, poţi găsi cu uşurinţă o mulţime de locuinţe care corespund dorinţelor tale. Tot ce trebuie să faci este să instalezi aplicaţia mobilă DezvoltatorImobiliar.ro, disponibilă gratuit în magazinul Google Play, şi ai acces la cea mai bogată ofertă de case şi apartamente noi din România!

DezvoltatorImobiliar.ro, unul dintre puţinele site-uri imobiliare din România care oferă o aplicaţie pentru Android!

DezvoltatorImobiliar.ro face parte dintr-un grup select de site-uri imobiliare din România care pune la dispoziție utilizatorilor o aplicație pentru telefoanele mobile cu sistem de operare Android. Aplicaţia DezvoltatorImobiliar.ro este user-friendly, rapidă, practică şi dispune de cele mai noi tehnologii Android. În funcţie de zonele în care eşti interesat ca locuinţa să se afle, poţi folosi un filtru de căutare care-ţi va livra exact imobilele sau ansamblurile rezidenţiale ce corespund necesităţilor tale! Pe fiecare pagină de proiect sau de locuinţă vei găsi fotografii reale, de calitate înaltă, hartă cu poziţionarea complexului rezidenţial, dar şi descrierea detaliată a locuinţei şi ansamblului rezidenţial (inclusiv preţurile, sistemul constructiv al imobilului, facilităţile zonei ș.a.m.d). Toate lucrurile de mai sus sunt updatate zilnic, aşa că informaţia este proaspătă şi de actualitate!

O dată ce ai identificat apartamentul sau casa ce te atrage, ai posibilitatea să contactezi direct dezvoltatorul imobiliar. Poţi face acest lucru fie direct printr-un apel telefonic, fie prin intermediul unui e-mail, care va ajunge, desigur, la dezvoltatorul imobiliar.

Mai jos poţi afla care sunt principalele caracteristici ale aplicaţiei DezvoltatorImobiliar.ro:

- este user-friendly, gratuită, are un design atractiv şi o navigare intuitivă

- poţi accesa imediat întreaga oferta de ansambluri rezidenţiale şi locuinţe noi disponibilă şi pe varianta desktop a portalului DezvoltatorImobiliar.ro

- căutarea se face cu uşurinţă, în funcţie de tipul proprietăţii, de judeţ, localitate, număr camere imobil, preţ de vânzare etc...

- contactarea reprezentanţilor de vânzări pentru fiecare proiect în parte se poate face simplu, fie prin apelare directă, fie prin e-mail

- poţi salva anunţurile tale favorite

După cum am scris şi mai sus, aplicaţia DezvoltatorImobiliar.ro este disponibilă în magazinul Google Play, unde poate fi descărcată fără niciun cost.