Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
12-05-2013 / Blog rezidential
Dezvoltatori de ansambluri rezidentiale de success: Tiriac Imobiliare

Dezvoltatori de ansambluri rezidentiale de succes: Tiriac ImobiliareOmul de afaceri Ion Țiriac s-a implicat, printre multe altele, și pe piața imobiliară, fiind un dezvoltator de top. Prin intermediul firmei sale, Țiriac Imobiliare, el a realizat două proiecte de success: ansamblurile rezidențiale din București Rezidenz (Cartierul German) și Clubul Rezidențial Stejarii.

 

Proiectul Rezidenz a debutat în anul 2006. Planul a prevăzut construirea a aproape 500 de apartamente noi care trebuiau să aibă intre 2 si 5 camere, complet finisate. La momentul actual, construcția a fost terminată. Suprafața totală pe care se întinde ansamblul rezidențial este de aproximativ 68.000 de mp. Ca și localizare, ansamblul rezidențial din București Cartierul German este situat în Chitila, la doar câțiva kilometri de București. De altfel, accesul în oraș se face foarte ușor, datorită numărului mare de mijloace de transport. În ceea ce privește modelul pe baza căruia a fost ridicat Rezidenz, omul de afaceri Ion Țiriac a optat pentru tehnologiile germane de vârf în domeniul construcțiilor.

 

Confortul și siguranța sunt elemente de bază care definesc viziunea asupra proiectului Rezidenz. Locuințele se remarcă prin prezența aparatelor de aer condiționat în living și în dormitoare, dar și prin sistemul de încălzire centralizat, pe lângă celelalte elemente care conferă imobilelor un lux aparte.

 

Ansamblul rezidențial din București beneficiază de sute de locuri de parcare supraterane și subterane, terenuri de joacă și grădiniță pentru cei mici, dar și multe alte servicii și facilități. Mai mult decât atât, locatarii au avut discount-uri între 10% și 20% la unele magazine de modă cunoscute. În aceste condiții, nu este de mirare că mai mulți oameni importanți din România au optat să-și cumpere o locuință în ansamblul Rezidenz.

 

Ansamblul rezidențial Stejarii a fost demarat în același an cu proiectul Cartierul German. Patru ani mai târziu, construcția ansamblului rezidențial din București era finalizată. Succesul înregistrat de către ideea omului de afaceri Ion Țiriac a fost vizibil la nici două luni de la punerea pe piață a primelor 16 penthouse-uri ale complexului, care au reprezentat terminarea primei faze de construcție. Toate imobilele disponibile au fost rezervate în decurs de aproximativ 60 de zile, informa   site-ul dailybusiness.ro.

 

Deși cu doar aproximativ 300 de apartamente disponibile (imobilele au între 2 si 7 camere), complexul Stejarii a compensat prin localizare. Acesta este situat în Băneasa, pe Strada Jandarmeriei. Pădurea de stejari vastă de peste 200 de hectare, dar și apropierea de centrele comerciale din zonă, au sporit considerabil atractivitatea ansamblului rezidențial din București.

 

Cele aproape 600 de locuri de parcare, boxele proprii de care beneficiază apartamentele noi oferite spre vânzare, dar și serviciile de lux care permit achiziționarea de bilete la evenimente audio-vizuale sau diferite programări la facilitățile ansamblului fac din Stejarii tot ceea ce și-ar putea dori un client pretențios. Un alt lucru demn de menționat este faptul că acest ansamblu rezidențial din București a fost cel dintâi din țara noastră  care a oferit locatarilor săi numai puțin de 34 de modele de apartamente noi.

 

Suprafața totală pe care se întinde ansamblul rezidențial Stejarii este de aproape 100.000 de mp.

 

Sursa foto: residenz.ro