Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
11-05-2013 / Blog rezidential
Dezvoltatori de ansambluri rezidentiale de success: GTC Romania

Dezvoltatori de ansambluri rezidentiale de succes: GTC RomaniaGTC Romania, membru Globe Trade Center S.A, se află pe piața imobiliară din România din anul 1999. Succesul dezvoltatorului imobiliar pe segmentul ansamblurilor rezidențiale din București este certificat de nivelul de interes foarte mare de care au avut parte cele două proiecte de pe această nișă ale firmei: Rose Garden și FeliCity.

 

În prezent, în cele două ansambluri rezidențiale din București sunt construite în jur de 1.200 de apartamente: peste 900 în Rose Garden și în jur de peste 320 în FeliCity.

 

Complexul rezidențial Colentina este situat pe șoseaua care-i poartă numele, la o distanță mică de Piața Obor. Potrivit dezvoltatorului imobiliar, apartamentele noi se remarcă printr-o compartimentare excelentă și prin terasele spațioase. De asemenea, oferta de imobile este una variată, atât din punctul de vedere al dotărilor, cât și al prețului. Ansamblul rezidențial din București cuprinde garsoniere și apartamente noi cu 2 sau 3 camere. La sfârșitul anului trecut, peste 70% dintre imobile erau ocupate. Ritmul de tranzacții era unul de aproximativ 10 vânzări pe lună. În cadrul ansamblului rezidențial din București se găsesc mai multe săli de fitness, spații verzi, diverse magazine sau saloane de înfrumusețare. În plus, în apropiere se află și două hiprmarket-uri.

 

FeliCity, amplasat în apropierea Pădurii Băneasa, cuprinde apartamente noi cu 2, 3 și 4 camere. Imobilele sunt moderne și beneficiază de gradini, dar și de terenuri de baschet sau fotbal. Pe lângă parcările supraterane, dezvoltatorii imobiliari au creat și locuri pentru parcari subterane. Locuitorii se pot bucura de o viață liniștită, într-o zonă mai ferită de poluarea și de zgomotul din centrul orașului. Apartamentele noi au fost ridicate în două faze: în prima etapă, au fost create 112, iar în cea de-a două, încheiată la sfârșitul lui 2012, 212.

 

Pe lânga cele două ansambluri rezidențiale cu apartamente și garsoniere noi din București, cei de la GTC Romania au construit și centre de afaceri. Dintre acestea, City Gate (situat în inima Capitalei) a câștigat două premii internaționale pentru calitate.

 

Sursa foto: dailybusiness.ro