Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
10-05-2013 / Blog rezidential
Dezvoltatori de ansambluri rezidentiale de success: Adama

Dezvoltatori de ansambluri rezidentiale de succes: AdamaÎncă de la apariția sa pe piață, în 2004, dezvoltatorul Adama și-a propus să ofere clienților săi soluții de locuințe cât mai moderne, în ansambluri rezidențiale de top din București și nu numai. De-a lungul celor mai bine de nouă ani de existență, dezvoltatorul imobiliar patronat de către austriecii de la Immofinanz a construit patru ansambluri rezidențiale doar în București și alte cinci în provincie.

 

Potrivit declarațiilor lui Andreas Holler, membru în consiliul executiv Adama, citat de către business24.ro, pentru anul 2013 dezvoltatorul își propune să vândă între 150 și 200 de imobile în România. Același Holler preconizează pentru următorii doi-trei o scumpire a locuințelor din ansamblurile rezidențiale din București și din țară, din cauza prețurilor de dezvoltare și a reducerii numărul de oferte accesibile pe piață. De aceea, el îi sfătuiește pe românii care-și doresc un apartament nou într-un ansamblu rezidențial din București sau din țară să nu piardă prea mult timp înainte de a alege o locuință.

 

În prezent, Adama lucrează la cele mai noi proiecte de ansambluri rezidențiale din București ale companiei: Optima și Edenia. Ambele sunt construite în zona Titan, din Capitală. Se pare că în faza a doua a proiectului, investiția va fi de peste 14 milioane de euro, asta după ce toate cele 226 de apartamente noi ridicate în prima etapă au fost ocupate. Evocasa Armonia și Selecta sunt celelalte două ansambluri rezidențiale din București ale dezvoltatorului imobiliar. Unul este situat tot în Titan, iar celălalt pe Bulevardul Ferdinand.

 

În provincie, Adama a construit cinci ansambluri rezidențiale: câte unul în Bacău, Iași și Brașov și două în Ploiești. Cu toate că vânzările la aceste ansambluri sunt sensibil mai mici față de cele din București, dezvoltatorul speră că situația se va schimba.

 

Dintre cele peste 1.400 de apartamente noi pe care cei de la Adama le construiseră până la sfârșitul lunii noiembrie 2012 in România, se vânduseră mai bine de 1.000, informează cei de la finantiștii.ro. Fondurile alocate depășiseră 150 de milioane de euro până la începutul lui 2013.

 

Adama dezvoltă proiecte de ansambluri rezidențiale și în alte trei țări din Europa de Est: Moldova, Turcia și Ucraina.

 

Sursa foto: economica.net