Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
22-08-2014 / Blog rezidential
Despre cel mai scump apartament din Romania

Despre cel mai scump apartament din RomaniaCel mai scump apartament din România este un penthouse de 6 camere, din zona Primăverii. Preţul acestuia este de 3,8 milioane de euro. Locuinţa este gigantică, întinzându-se pe 600 de metri pătraţi construiţi (inclusiv 4 terase, de 200 de metri pătraţi în total).

 

Penthouse-ul de 6 camere din zona Primăverii, cea mai scumpă proprietate din România, are 4 dormitoare, un living cu dining, de peste 100 metri pătraţi, 6 băi şi un birou. Parchetul, uşile şi scară interioară sunt din lemn masiv, pardoselile sunt placatecu marmură, iar pereţii au piatră de tip travertin. La etajul superior a fost amenajată o terasă care oferă o privelişte de vis asupra oraşului. Practic, penthouse-ul poate fi amenajat într-o varietate de stiluri, de la cele tradiţionale, la cele foarte moderne.

 

Clădirea care găzduieşte penthouse-ul de 6 camere, din zona Primăverii, este alcătuită din câte 2 locuinţe pe fiecare nivel, în afară de parter şi etajul 4, unde se află doar câte o locuinţă. Cei care sunt pregătiţi să plătească 3,8 milioane de euro vor primi şi 3 boxe pentru depozitare şi tot 3 locuri de parcare.