Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
11-09-2013 / Blog rezidential
Decebal Towers, blocul de apartamente noi pe care Autovit vrea sa-l vanda

Decebal Towers, blocul de apartamente noi pe care Autovit vrea sa-l vandaAutovit, compania care are în proprietate târgul de mașini din zona Vitan, din București, va scoate la vânzare prin licitație blocul de apartamente noi Decebal Towers. Acesta se află foarte aproape de Piața Alba Iulia, din Capitală. Suma pe care Autovit speră să o încaseze de pe urma tranzacței este de aproximativ 12 milioane de euro, potrivit surselor din cadrul firmei.

 

 

Autovit a cumpărat blocul de apartamente noi Decebal Towers în anul 2010

 

În anul 2010, Autovit cumpăra blocul de apartamente noi Decebal Towers pentru aproximativ trei milioane de euro. Pe atunci, clădirea era doar în stadiul de structură. Până în prezent, Autovit a mai investit bani (între cinci și șapte milioane de euro) în blocul din apropierea Pieții Alba Iulia. La ora actuală, blocul de apartamente noi Decebal Towers este finalizat în proporție de 90%.

 

“În șase luni vrem să vindem blocul de apartamente noi”

 

Potrivit lui Florea Pârvu, unul dintre acționarii companiei Autovit, aceasta are în plan să vândă blocul de apartamente noi Decebal Towers în maximum șase luni. Pârvu a declarat, pentru Mediafax, că există deja interes pentru clădire, două fonduri de investiții solicitând informații despre blocul din zona Pieții Alba Iulia. “Este un moment foarte bun ca să vindem acum. Acționarii firmei au stabilit, de comun acord, că licitația să fie publică”, a mai spus Florea Pârvu.

 

Despre blocul de apartamente noi Decebal Towers

 

Terenul pe care a fost dezvoltat blocul de apartamente noi se întinde pe 1.600 de metri pătrați. Decebal Towers are o suprafață totală construită de aproximativ 10.000 de metri pătrați. Aici sunt disponibile și 64 de locuri de parcare subterane.

 

Blocul de apartamente noi Decebal Towers cuprinde 20 de apartamente de lux, dispuse pe 10 etaje. Locuințele au 2, 3 sau 4 camere. De asemenea, la ultimul etaj se află un penthouse, iar la primele două etaje sunt spații de birouri.

 

Sursa foto: incomemagazine.ro