Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
11-02-2015 / Blog rezidential
Cine este dezvoltatorul imobiliar care va construi un proiect de 5.000 de locuinte in Frumusani?

Cine este dezvoltatorul imobiliar care va construi un proiect de 5.000 de locuinte in Frumusani?Liebrecht & wooD, un dezvoltator imobiliar belgian, a anunţat că va construi un proiect rezidenţial de aproape 5.000 de locuinţe în Frumuşani. Compania este cunoscută în ţara noastră datorită complexului de birouri Victoria Park, din Bucureşti.

 

Dezvoltatorii imobiliari străini se implică din ce în ce mai mult pe piaţa rezidenţială din România. Un exemplu foarte concludent este compania Liebrecht & wooD, care a anunţat recent că pregăteşte un proiect de 4.800 de locuinţe, majoritatea case, pe terenul de 160 de hectare pe care îl deţine în Frumuşani.

 

Lucrările la ansamblul rezidenţial din Frumuşani vor începe anul viitor, iar în prima fază se vor ridica maximum 100 de locuinţe, la preţuri în jurul sumei de 75.000 euro. În ceea ce priveşte sursele de finanţare, belgianii vor folosi atât credite bancare, cât şi fonduri proprii. Anul trecut, belgienii au vândut un proiect de spaţii birouri şi spaţii comerciale din Polonia, pentru suma de 226 milioane de euro.

 

Compania Liebrecht & wooD şi-a început activitatea pe piaţa belgiană, unde a construit ansambluri rezidenţiale în anii 1990.