Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
20-10-2013 / Blog rezidential
Chinezii construiesc un ansamblu rezidential in Craiova

Chinezii construiesc un ansamblu rezidential in CraiovaÎn luna martie 2014 o companie chineză va începe construcția unui ansamblu rezidențial în Craiova. Noile apartamente vor fi destinate tinerilor, iar prețul de vânzare va fi mai mic de 30.000 de euro.

 

Conform declarației primarului Craiovei, Olguța Vasilescu, un ansamblu rezidențial va fi construit în oraș, anul viitor. Prețurile apartamentelor se vor încadra între 22.000 și 30.000 de euro: “Anul viitor, pe 9 martie, va începe construcţia cartierului de locuinţe pentru tineri. Nu am vrut să facem publică această nouă acţiune până când nu am avut siguranţa că totul este pus la punct. Cartierul va fi construit de către chinezi. Asta înseamnă că se va întâmpla foarte repede şi va fi finanţat tot de ei” a declarat doamna Vasilescu.

 

Chinezii nu dezvoltă proiecte rezidențiale doar în România. De curând, presa internațională a anunțat planul unei firme imobiliare din China, Beijing Construction Engineering Group Co, care dorește să realizeze un cartier de afaceri în Manchester. La finalul acestuia, vor fi disponibile peste 16.000 de locuri de muncă. Investiția va costa peste 900 de milioane de euro.

 

De asemenea, o altă companie importantă din China va dezvolta un cartier financiar în Londra, destinat în principal firmelor asiatice.