Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
09-11-2013 / Blog rezidential
Cea mai scumpa garsoniera din lume – 21,8 milioane de dolari!

Cea mai scumpa garsoniera din lume – 21,8 milioane de dolari!Cea mai scumpă garsonieră din lume a fost vândută în Capitala Japoniei, Tokyo, pentru fabuloasa sumă de 21,8 milioane de dolari. Este vorba totuşi despre o locuinţă de 412 metri pătraţi, aflată într-un complex rezidenţial dintr-un district de lux.

 

Dacă mulţi dintre tinerii din România reuşesc cu greu să strângă 30.000-40.000 de euro pentru o garsonieră, ce să mai spunem de preţul de 21,8 milioane de dolari, pentru care a fost cumpărată o locuinţă de o cameră, în Japonia?!

 

Fericitului proprietar (sau să-l numim “excentricul proprietar”) i-au trebuit peste 18 luni pentru a-şi renova garsoniera după gusturile sale. Cu toate acestea, aşteptarea a meritat. Mobila din locuinţă are finisaje din lemn, de cea mai bună calitate, marca Ceccoti Collezioni, care este unul dintre cele mai faimoase brand-uri de specialitate din lume.

 

De asemenea, garsoniera are o terasă în stil parizian, cu vedere la Parcul Arisugawa, o gradina închisă complet, un dining în stil tradiţional japonez (Ryotei) sau lucrări de artă originale, realizate chiar la faţă locului de către un cunoscut pictor nipon. Locuinţa dispune şi de un dressing mai mult decât “primitor”: aici pot fi depozitate până la 200 de perechi de pantofi!

 

Cine nu şi-ar dori să trăiască într-o astfel de garsonieră?

 

Sursa foto: inthralld.com