Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
15-05-2014 / Blog rezidential
Ce proprietati vinde administratorul judiciar Euro Insol in mai

Ce proprietati vinde administratorul judiciar Euro Insol in maiAdministratorul judiciar Euro Insol, care se ocupă cu vânzările proiectelor insolvente din România, scoate la vânzare mai multe proprietăţi la licitaţie în luna mai. Află care sunt acestea.

 

La mijlocul lunii mai 2014, administratorul judiciar Euro Insol scoate la licitaţie mai multe proprietăţi. Este vorba despre 2 terenuri, unul în nordul Bucureştiului (pe Şoseaua Gheorghe Ionescu Siseşti), care dispune de 1.825 de mp şi are un preţ de pornire de 221.000 de euro şi altul de 6 hectare, în Snagov, alcătuit din 15 loturi, disponibile la preţul de pornire de 2,1 milioane de euro.

 

Ambele proprietăţi aparţineau firmei INR Management Real Estate, cea care a intrat în insolvenţă la începutul anului 2014. Pe cele două terenuri firma avea de gând să construiască ansambluri rezidenţiale în următorii ani.

 

De asemenea, tot la mijlocul lunii mai, administratorul judiciar Euro Insol va scoate la licitaţie pentru a două oară complexul rezidenţial Silver Mountain din Braşov, la preţul de 45,5 milioane de euro. Complexul este alcătuit din aproape 200 de apartamente de lux rămase nevândute, dintr-un club de fitness şi spa, spaţii comerciale, restaurant şi peste 170 de locuri de parcare.