Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
11-05-2013 / Blog rezidential
Ce locuinte se cauta la Targul National Imobiliar?

Ce locuinte se cauta la Targul National Imobiliar?Locuințele cu 2 camere, aflate în apropierea staților de metrou, în cartierele semi-centrale sau de periferie nu sunt neapărat cele mai importante criterii după care bucureștenii își cumpără un imobil.

 

Apartamentele sau casele cu bucătării închise, cu spații de depozitare cât mai mari și cu minim un balcon sau o mansardă sunt locuințele la care visează mulți dintre clienții dezvoltatorilor și agențiilor imobiliare ce se află la Târgul Național Imobiliar.  Iulia Jilcu, unul dintre consilierii imobiliari ai agenției Premier Service, ne-a declarat că, din experiența sa, tot mai mulți oameni se arată interesați de locuințele cu minim un balcon și cu spații de depozitare cât mai mari.

 

În opinia dumneaei, se pune accent pe open space la amenajarea unei case sau a unui apartament nou. Premier Service este o agenție imobiliară activă pe piața din România de peste 20 de ani și se ocupa de vânzarea locuințelor din peste 30 de ansambluri rezidențiale din București și din alte localități. Spre exemplu, în ansamblul Six Residence, din Popești Leordeni, sunt disponibile garsoniere și apartamente noi la prețuri începând cu 27.500 euro (pentru garsoniere) și 45.000 euro (pentru apartamentele cu 2 camere). Berceni Residence și Lucky Residence sunt două din ansamblurile rezidențiale din București ale agenției Premier Residence. La Târgul Național Imobiliar, agenția oferă o reducere de 5% pentru unele case și apartamente noi din portofoliul său, dar și reduceri la cumpărarea unei locuințe cu banii jos. 

 

"Cred ca locuința perfectă pentru clienții de astăzi trebuie să aibă bucătăria închisă, să fie situată în apropierea mijloacelor de transport în comun și să aibă 2 camere. Tot mai mulți tineri aflați la început de drum își îndreaptă atenția spre aceste lucruri", ne-a declarat Alina Necula, director marketing și vânzări Adama Group, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața imobiliară din România. Vizitatorii  târgului de la Palatul Parlamentului vor putea alege dintr-un număr de 250 de unități locative în ansamblurile din Titan și zona Foișorul de Foc, toate făcând parte din oferta Adama.  

 

Când vine vorba de case, Robert Sîrbu, expert imobiliar Private Broker, agenția imobiliară care se ocupă de vânzarea caselor noi din ansamblurile rezidentiale Good Residence din Balotești de mai mult de 2 ani de zile, este de părere că locuințele dorite de clienți sunt cele tradițonale, bazate pe sisteme constructive în care românii au încredere.

 

Și la case bucătăriile închise sunt mai căutate decât cele open-space.

 

Ansamblurile rezidențiale Good Residence sunt cele mai mari și căutate ansambluri de case din nordul Bucureștiului. Ansamblurile cuprind peste 200 de case noi din care 160 de unități sunt vândute și locuite.

 

Aici puteți găsi peste 15 modele de case noi cu 3 și 4 camere. 

 

"Este important pentru oamenii din ziua de azi să aiba un confort interior. Am observat și la această ediție a TNI că mulți clienți se orientează către imobile noi în ansambluri rezidențiale cu zone verzi și cu facilități și servicii pentru ei sau familiile lor. De asemenea, locuințele cu mansarde sunt din ce în ce mai căutate", ne-a spus Elena Tararache, responsabil vânzări Onix City.

 

Avangarde Forest este unul dintre ansamblurile rezidentiale promovate de catre dezvoltator. In prima faza, s-au construit 24 de locuinte, urmand sa mai fie ridicate inca 48. Romix City este cel de-al doilea proiect rezidential dezvoltat de catre Onix City. Ansamblul consta in 2 blocuri, in care se gasesc garsoniere si apartamente cu 2 camere. Din 200 de unitati locative realizate, mai sunt disponibile 35, toate in blocul 2, primul fiind in intregime ocupat.