Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
20-09-2013 / Blog rezidential
Ce ansambluri rezidentiale noi sunt prezente la Project Expo

Ce ansambluri rezidentiale noi sunt prezente la Project ExpoLa Târgul Imobiliar Project Expo, ce se desfășoară în perioada 20-22 septembrie, la Palatul Copiilor din București, vor fi prezente câteva ansambluri rezidențiale noi. Despre care complexuri este vorba aflați în continuare.

 

Ce ansambluri rezidențiale noi găsești la Project Expo

 

Ansamblurile rezidențiale Lousiana Residence și Mary Residence sunt două dintre complexurile promovate de către agentia Sud Imobiliar Expert la Târgul Național Project Expo. Pentru casele de 4 camere din primul ansamblu se oferă o reducere de 3.000 de euro, astfel încât prețul acestora este de 85.000 de euro în cele trei zile de târg. Locuințele au 105 mp utili.

 

Apartamentele de 2 camere, de 32 mp utili, din asamblul rezidențial Mary Residence costă 25.000 de euro.

 

La Project Expo sunt prezente, pentru prima dată, ansamblurile Lucky Residence 4, Berceni Residence, Metalurgiei Residence și Studio Plus Metalurgiei.

 

Zona de sud a Bucureștiului, prețuri excelente pentru locuințe

 

Prețurile pentru apartamentele din zona de sud a Bucureștiului încep de la 18.000 de euro (în cazul garsonierelor). Cele mai ieftine apartamente de 2 camere costă 28.000 de euro, iar cele de 3 camere 38.500 de euro. Vilele mai accesibile ca preț sunt disponibile pentru 54.500 de euro.

 

Oferte speciale la Militari Residence și Evo Residence

 

Ansamblul rezidențial Militari Residence este din nou prezent la Târgul Project Expo. Prețurile care încep de la 550 de euro/mp reprezintî punctul forte al acestuia. Cele mai accesibile apartamente costă 19.600 de euro (garsoniere), în vreme ce apartamentele de 2 si 3 camere se vând pentru 30.000 de euro, respectiv 46.000 de euro.

 

Și ansamblul rezidențial Evo Residence, lansat la Târgul Project Expo din iulie, are oferte speciale. Cumpărătorii vor avea parte de discount-uri de până la 5.000 de euro la cumpărarea unei case. Prețul locuințelor este de 85.000 de euro (suprafață utilă de 135 mp și curte de 195 mp).

 

Apartamentele din ansamblul rezidențial New Town Residence au bucătării complet echipate

 

La Târgul Imobiliar Project Expo va fi prezent și ansamblul rezidențial New Town Residence. Apartamentele disponibile aici au un preț de pornire de 63.000 de euro. Bucătăriile se oferă complet finisate și echipate cu toate cele necesare, de la mașini de spălat vase, până la combine frigorifice.