Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
24-05-2013 / Blog rezidential
Ce ansambluri rezidentiale gasiti la Project Expo

Ce ansambluri rezidentiale gasiti la Project ExpoA doua ediție din 2013 a Târgului Imobiliar Project Expo are loc la Sala Palatului, din București, in perioada 24-26 mai. La acest eveniment vor participa dezvoltatori imobiliari cunoscuți și agenții importante din Capitală. Cei de la Militari Residence, Confort Village sau Sud Rezidențial și-au anunțat prezența. La ediția din martie 2013 a Project Expo, oamenii au putut afla ofertele de apartamente noi și case din ansambluri rezidentiale precum Cartierul Verde, Omnix Residence sau North Lane Residence.

 

 

Care sunt ofertele speciale din ansambluri rezidentiale?

 

Clienții care sunt în cautarea unor locuințe în ansambluri rezidentiale și se orientează spre Militari Residence vor beneficia de oferte speciale pentru apartamente noi, la mansarda. Este vorba de prețuri de 550 euro pe mp. De asemenea, garsonierele vor putea fi achiziționate începând cu 19.600 de euro, iar imobilele cu 2 camere de la 29.000 de euro. Locuințele cu 3 camere sunt disponibile de la 46.000 de euro. Militari Residence mai are în plan construirea a încă 4 blocuri de imobile în 2013, care se vor adauga celor 38 deja finalizate.

 

Și dezvoltatorul de la Confort Village, ansamblu rezidențial situat în Corbeanca, pune la dispoziția clienților prețuri speciale. Cu discount-ul de aproximativ 22.000 de euro pentru apartamente noi, cu 2 camere, cei de la Confort Village speră să atragă un număr cât mai mare de vizitatori la Târgul Imobiliar Project Expo. Imobilele vor putea fi cumpărate cu 38.000 de euro și au o suprafață utilă de 52 mp. Ele sunt finisate și includ mobilier în bucătarie.

 

Există și alte ansambluri rezidentiale din afara Bucureștiului care se vor regăsi la Project Expo. În complexul Golden Rose, din Mogoșoaia, cei interesați își pot lua apartamente noi, cu 4 camere, la un preț de 85.000 de euro, cu 10.000 de euro mai puțin decât ar costa înainte de târg.

 

În zilele următoare veți putea vedea pe site-ul nostru interviuri video cu expozanții de la Project Expo, ce reprezintă ansambluri rezidentiale cunoscute.

 

Sursa foto: projectexpo.ro