Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
23-07-2013 / Blog rezidential
Cauti apartamente noi in Militari? Afla de unde poti alege

Cauti apartamente noi in Militari? Afla de unde poti alegeCe ansambluri rezidențiale din Militari au oferte bune de apartamente noi? Militari Residence, Ten Blocks și Rezidențial Apusului sunt cele mai cunoscute din zonă.

 

Trei ansambluri rezidențiale din Militari ies în evidență datorita prețurilor sau dotărilor apartamentelor. Două dintre ele, Militari Residence și Rezidențial Apusului, sunt localizate în comuna Roșu. Aceasta se afla doar câteva minute de oraș. Al treilea complex, Ten Blocks, se află aproape de Bulevardul Iuliu Maniu. Care sunt lucrurile ce scot în evidență aceste ansambluri rezidențiale din Militari?

 

Militari Residence este printre cele mai cunoscute ansambluri rezidențiale din Militari. Proiectul complexului a început în 2007. Acum aici locuiesc peste 2.000 de familii. Ansamblul rezidențial din Militari cuprinde 41 de blocuri. Până la sfârșitul lui 2013 se vor mai construi patru blocuri noi. Peste 500 de apartamente vor fi disponibile. Cei interesați pot alege dintre garsoniere și locuințe de 2 și 3 camere.

 

În incinta ansamblului Militari Residence se află săli de evenimente, un centru spa și două piscine exterioare. Aici puteți găsi și un restaurant, pizzerie, cofetărie, școala primară, grădiniță, coafor sau farmacie. În vecinătatea unuia dintre cele mai cunoscute ansambluri rezidențiale din Militari se regăsesc complexurile comerciale Metro sau Auchan. Transportul până în București se face foarte rapid, cu autobuzul 138. De asemenea, cea mai apropiată stație de metrou este la o distanță de 15 minute de mers pe jos.

 

Prețuri ansambluri rezidentiale Militari

 

Prețurile pentru garsoniere noi în ansamblul Militari Residence încep de la 32.000 (40 mp utili). Apartamente noi pot fi cumpărate la prețuri de maxim 60.000 de euro (pentru cele de 2 camere) și aproximativ 69.000 de euro (pentru cele de 3 camere). Toate apartamentele și garsonierele dispun de dotări moderne.

 

Alte ansambluri rezidențiale din Militari mai căutate sunt Ten Blocks și Rezidențial Apusului. Complexul Ten Blocks, aflat aproape de Bulevardul Iuliu Maniu, dispune de 420 de apartamente noi. Suprafețele mari, dotările foarte bune ale locuințelor și apropierea de stația de metrou Păcii sunt punctele forte ale acestuia. Prețurile pornesc de la 55.000 de euro.

 

Printre cele mai cunoscute ansambluri rezidențiale din Militari este și Rezidențial Apusului. Cei care doresc să cumpere apartamente noi aici trebuie să scoată din buzunar minim 38.000 de euro. Prețurile pentru apartamente noi de 2 camere încep de la 40.000 de euro. Cele mai mari apartamente de 3 camere costă 85.000 de euro. Acest ansamblu este situat în comuna Roșu.

 

Style Residence și Avangarde Rezidențial sunt alte nume de ansambluri rezidențiale din Militari.

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Militari!