Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
23-09-2013 / Blog rezidential
Cat s-a investit in cele peste 3.500 de apartamente din Militari Residence

Cat s-a investit in cele peste 3.500 de apartamente din Militari ResidenceDin anul 2007, în ansamblul rezidențial Militari Residence, din vestul Bucureștiului, s-au investitit peste 73 de milioane de euro. Aici au fost construite 3.500 de apartamente până în prezent, iar în toamna acestui an se vor mai finaliza încă 500 de locuințe.

 

Militari Residence, cel mai mare ansamblu rezidențial din România

 

Ansamblul rezidențial Militari Residence cuprinde 42 de blocuri de apartamente noi în zona de vest a Bucureștiului, dar și parcuri, piscine, grădiniță, școală, magazine cluburi spa, săli de evenimente, restaurante sau terase. În cel mai scurt timp, în complex se vor mai finisa încă patru blocuri, de 500 de locuințe. La 250 dintre acestea se mai lucrează doar la finisaje și au fost deja contractate.

 

Potrivit directorului de marketing al proiectului Militari Residence, Radu Teleman, cei 73 de milioane de euro care au fost cheltuiți cu acest ansamblu provin din fonduri proprii. Numărul mare de cereri pentru apartamentele de aici a a faciltat extinderea complexului din apropiere de centrele Metro și Auchan din zonă.

 

În ansamblul rezidențial Militari Residence sunt vândute între 60 si 80 de apartamente pe lună. Cea mai mare parte a celor peste 6.000 de locatari e reprezentată de persoane tinere.

 

550 euro/mp este prețul cel mai mic practicat în complexul Militari Residence, unde mai sunt de vânzare circa 250 de locuințe.

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Militari!