Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
24-07-2013 / Blog rezidential
Cartierul Prima, cel mai mare ansamblu rezidential din Oradea

Cartierul Prima, cel mai mare ansamblu rezidential din OradeaCartierul Prima este cel mai mare ansamblu rezidențial din Oradea. Acesta este alcătuit din peste 1.000 de apartamente noi. Aflat în zona Nufărul, una din cele mai bune regiuni din Oradea, ansamblul rezidențial Cartierul Prima a fost alegerea a mai mult de 600 de familii.

 

Cel mai mare ansamblu rezidențial din Oradea, Cartierul Prima cuprinde 17 blocuri, în care se regăsesc 1.020 de apartamente noi și penthouse-uri. Toate blocurile sunt construite din cărămidă, inclusiv compartimentarile.  Fiecare dintre acestea are o centrală proprie.

 

Ansamblul rezidential Cartierul Prima, din Oradea, este aflat la doar câteva minute de cel mai important centru comercial din zonă, Lotus. De asemenea, în interiorul ansamblului se află o farmacie, un supermarket, un solar, magazin alimentar, patiserie, fast-food, cabinet stomatologic, sală de fitness sau cafenea. Cartierul Prima este păzit în permanență, siguranța locatarilor fiind asigurată.

 

Prețuri pentru ansamblul rezidențial Cartierul Prima

 

Cât de accesibile sunt apartamentele din ansamblul rezidențial Cartierul Prima? O garsonieră de 49 mp construiți costă 26.500 de euro, în vreme ce un apartament nou de 2 camere (89 mp construiți) costă 34.600 de euro. Apartamentele noi de 3 camere pot fi achiziționate pentru cel puțin 41.800 de euro. Ofertele de mai sus sunt pe o perioadă limitată.

 

Un apartament în Cartierul Prima se poate cumpăra atât prin plata integrală a contravalorii sale, cât și prin rate la dezvoltator (pentru care se plătește un avans) sau prin diferite credite bancare (inclusiv Prima Casă).

 

O promoție valabilă pe anul 2013 pentru apartamentele din ansamblul rezidențial Cartierul Prima este Campania Mirii. Toți tinerii căsătoriți care doresc apartamente noi în Cartierul Prima vor primi vouchere de 1.000 de euro. Acestea pot fi folosite la cumpărarea unui apartament. De asemenea, indiferent dacă decid să cumpere sau nu o locuință, ei vor participa la o tombolă specială. Premiile acesteia sunt o excursie exotică, un LCD sau o combină frigorifică.

 

Care este publicul țintă pentru ansamblul rezidențial Cartierul Prima? “Majoritatea locatarilor sunt persoane tinere, care și-au întemeiat o familie și doresc un cămin liniștit, aflat într-o locație foarte bună. Raportul calitate-preț este cel mai bun de pe piață, la ora actuală.”, au declarat reprezentanții ansamblului,  pentru DezvoltatorImobiliar.ro.

 

Sursa foto: primacasa.ro