Facebook
Twitter
Google +
Youtube
Instagram
Pinterest
Adauga anunt
Newsletter
07-07-2013 / Blog rezidential
Au mai ramas doar trei locuinte de vanzare in ansamblul Pallady Residence

Au mai ramas doar trei locuinte de vanzare in ansamblul Pallady ResidenceÎn ansamblul Pallady Residence, situat în apropiere de Piața Trapezului, mai sunt doar trei locuințe disponibile: două garsoniere duble de 61 mp construiti și un apartament cu 3 camere, de 106 mp construiți.

 

Complexul Pallady Residence cuprinde două blocuri, în care se află 134 de imobile: garsoniere și apartamente de 2 și 3 camere. La ora actuală, mai sunt disponibile doar două garsoniere duble, de 61 mp construiți si un apartament cu 3 camere, de 106 mp construiți. Una dintre garsoniere se află la parterul blocului unu și costă 45.000 de euro, iar cealaltă se află la etajul 5, din blocul doi și costă 49.000 de euro. Apartamentul cu 3 camere se află la etajul 1, în blocul 2 și se vinde pentru 89.000 de euro. Prețurile includ TVA. La cumpărarea uneia dintre locuințe se oferă loc de parcare inclus în preț.

 

Ansamblul Pallady Residence este situat la cinci minute de stația de metrou 1 Decembrie 1918. În apropiere de complex se află centre comerciale mari, precum Real, Auchan sau Carrefour și Billa.

 

Ca dotări, locuințele dispun de centrală termică proprie, tâmplărie exterioară din PVC cu geam termoizolant, ușă metalică la intrare, uși interioare celulare din lemn sau contorizare individuală a consumului de gaz, apă și curent electric. În interiorul ansamblului este amenajat un spațiu special pentru cei mici, dar și un loc destinat exclusiv pentru locatari. Mai mult decât atât, băile vin utilate cu elemente sanitare și chiuvete, care sunt incluse în prețul locuințelor.

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Titan!

 

Sursa foto: palladyresidence.ro